Magnus Fredriksen: – Den perfekte finalen! – Elverum

Magnus Fredriksen: – Den perfekte finalen!

Duellen mellom Elverums Magnus Fredriksen og Haslums Sander Øverjordet tilspisser seg.

I starten av desember ble Norges lag til EM i januar tatt ut, og det sto lenge mellom Haslums Sander Øverjordet og Elverum Magnus Fredriksen, EM-plassen gikk til Øverjordet, nå vil Fredriksen ha sin revansje med seier i cupfinalen!

For når Elverum og Haslum møtes til cupfinale for andre gang på fire år, denne romjula er det en heltent Magnus Fredriksen som trer på seg Elverrumsdrakta for sin andre Cupfinale i svart og hvitt. Etter å ha herjet ute i Europa mot storlag i Champions League, vil Fredriksen vise at han er kapabel til å sette Haslum og Øverjordet på plass, sammen med en vegg av svarte og hvite i Oslo Spektrum!

Magnus Fredriksen, cupfinalen nærmer seg og det er et skikkelig El Clasico som venter i Oslo Spektrum. Drømmescenario?

-Ja, det er den perfekte finale! Et Haslum lag som har prestert bra i år, har et toppnivå som kan slå alle.

Haslums Sander Øverjordet sikret seg plass i EM-troppen i januar, har du litt å revansjere mot det uttaket når dere nå møtes til duell i cupfinalen?

-Å si nei er vel å juge. Så ja, alle spillere har selvfølgelig lyst til å spille EM. Men Sander har fortjent plassen. Er vel den spilleren vi må stoppe for å ta gullet.

Nå står dere der, nok engang i Cupfinalen. Hva er det beste med cupfinalen?

-Klart beste med cupfinalen er supporterne i hvit. Gå inn i spektrum å se hvor mange som hat møtt opp fra Elverum. Har det også blitt sånn at det er Norges kuleste kamp pga en fantastisk ramme rundt kampen.

To lag som det siste 10-året har stått steilt imot hverandre, friskt i minne forrige gang lagene møttes til cupfinale i Spektrum. Den gang vant Haslum, nå venter en ny finale mellom lagene, og Taiga’n er ikke uventet ute etter en revansje. Er dere klare for å oppfylle romjulsønsket?

-Vi er kjempe klare for å ta to strake gull i spektrum. Vi vet hvis Haslum er på toppnivå så kan de slå hvem de vil. Så kommer til å bli jevnt hele kampen og marginer som skiller hvilket lag som vinner. Men vi skal gi alt for seier og bygge videre på den fine formen vi har i serien nå så blir vi veldig vanskelige å slå.

Da er det bare å ønske lagene, god kamp!