Året som gikk og våren som kommer! – Elverum

Året som gikk og våren som kommer!

Norgesmestere - Euro 2020 – Kan bli tidenes vårsesong

Etter et utrolig 2019 hvor vi avslutter året med å sikre klubbens tredje Cupgull gjennom tidene er det med store forhåpninger vi ser fram til 2020.
Med klubben 8.e strake sluttspillseier, oppflytting i gruppe A og B i EHF Champions League, publikumsrekord med 12377 tilskuere mot Paris SG i Håkons Hall, ledelse med 3 poeng i Eliteserien og til sist Norgesmestere i Oslo Spektrum foran 2000 elverumsinger i romjula.

Legg til at Elverum Håndball aldri har hatt flere spillere i yngres avdeling, damelaget leder 3.divisjon og det viktigste tallet av alle vi selger flere sesongkort enn noen gang tidligere.
Alle disse tingene gjør 2019 til et utrolig år for alle som er glade i Elverum Håndball.

Når vi nå har feiret nytt år og skal inn i 2020 skjer dette i høyere fart enn noensinne tidligere.

Først skal vi til Trondheim på Euro 2020 der vi skal stå på stand i Fan Zone. Målet er å spre Håndball i Vinterland på Lillehammer med drømmen om ny publikumsrekord bare et halvt år etter at vi knuste den tidligere norske publikumsrekorden for innendørsidrett.

Fredag 17.januar samler vi rekordmange bedrifter i vårt B2B Nettverk og gjennomfører på en dag opp imot 1000 møter med mål om å skape enda mere business og næringsutvikling mellom våre samarbeidspartnere.

Lørdag 1.februar er det dags for omstart i Eliteserien med vår tradisjonsrike Kronekamp hvor Elverum Håndballs samarbeidspartnere spanderer inngangsbilletten på Norges mest trofaste publikum.

De to første ukene i februar vil bli en enda lang fest med fem hjemmekamper Nærbø Kronekamp – Kolstad i Toppkamp – FC Barcelona Say no more – Drammen og avslutningsvis Drømmekampen mot Flensburg i Håkons Hall 15.februar hvor vi drømmer om 13000 tilskuere i en magisk kamp med Håndball i Vinterland.

Mye viktige kamper og store fester. Februar avsluttes med to store bortekamper i Paris og Aalborg, hundretalls elverumsinger har allerede booket billetter til de kampene.

I mars avgjøres så Eliteserien før vi skal inn i sluttspill med mål om klubbens niende strake seier og drømmen om EHF Champions League på nytt.

La oss sammen gjøre vårsesongen til tidenes beste, ta med deg dine venner, arbeidskollegaer, barn, besteforeldre og alle andre du kjenner på våre kamper.

Bli med og bygg videre på Elverum Håndball med visjonen om å bli Nordens sterkeste håndballklubb.

Vi er ikke størst, men vi er jævlig mange og vi er gode.

Godt Nytt år til dere alle

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball