Golden League: Blonz bidro til kalasseier mot Serbia! – Elverum

Golden League: Blonz bidro til kalasseier mot Serbia!

Golden League: Norge -Serbia 38-28 (16-16)

De norske håndballgutta avsluttet søndag sin oppgjøringsturnering i Golden League inn mot EM på hjemmebane den kommende uka.

Søndagens motstander var Serbia som tapte stort mot Frankrike i sitt oppgjør fredag. Søndag var det Norges tur til å bryne seg mot blant annet Pick Szeged spiller Radivojevic.

De norske gutta slet litt med å riste av seg serberne i den første omgangen, og det sto 16-16 til pause. Det krevde en pauseprat fra Berge og ga rom for å teste ut andre spillere i 2.omgang.

Alexander Blonz og eks Elverumsspiller Kevin Gulliksen ble byttet inn for henholdsvis Jøndal og Bjørnsen og det ga raskt resultater når gutta var tilbake i 2.omgang. Alexander Blonz tricka inn sitt første forsøk tidlig i omgangen og var klinisk i avslutningene til 4 av 4, deriblant måtte Blonz overliste den serbiske målvakten på straffe, etter at Norge hadde brent flere forsøk. Den satt rakt i kassa fra Blonz!

Blonz ga seg ikke før han hadde satt 5 mål på 7 forsøk for Norge, og i kombinasjon med en Gulliksen som lekent puttet 4 mål, bidro vingparet godt til at Norge til slutt vant 38-28 mot Serbia.

De tidligere Elverumsspillerne Magnus Gullerud og Petter Øverby scoret henholdsvis 3 og 1 mål i kampen.

Norge levert dermed en 2.omgang som viste litt mer av hva som bor i laget, og begynner å finne formen før det nå blir fly rett til Trondheim og treninger med landslaget før fredagens EM-start for Christian Berge & Co!

PS: Norge tapte fredagens oppgjør mot Danmark, som søndag også slo Frankrike 31-30 og dermed vant helgas turnering i Frankrike.