Elverum håndball fortsetter fremgangen og har en mann på månedens lag for desember!

Desember var en god måned for Elverum håndball. Det startet med den første seieren i Champions League denne sesongen, og fortsatte med 10 av 10 mulig poeng i serien, før det hele ble kronet med cupfinale seier og titellen Norgesmester. Rent bord i serien har resultert i en mann på månedens lag for desember.

Vi gratulerer vår kaptein Sigvaldi Gudjonsson med plass på laget for desember. Sigvaldi har levert varene til gangs som også har resultert i at han i januar er representer på Islands-landslag. 25 mål har islendingen puttet for Elverum på de 5 seriekampene i desember. Deriblant var 9 mål mot Drammen i toppoppgjøret før jul. Det hører også med å nevne at Gudjonsson satte 9 mål også i cupfinalen mot Haslum!

Månedens lag for desember er:

PosisjonNavnKlubb
MålvaktBertram Obling (2)Halden 
Venstre kantspillerSindre Heldal (1)Nærbø
Venstre bakspillerMartin Lindell (3)ØIF Arendal
Midtre bakspillerBinai Aziz (1)Haslum
LinjespillerAksel Strupstad (1)Bækkelaget
Høyre bakspillerEmil Sundal (2)Bækkelaget
Høyre kantspillerSigvaldi Gudjonsson (2)Elverum

Tall i parentes og øverst i bildene forteller antall ganger spilleren har vært tatt ut på månedens lag denne sesongen.