En Elverumsspiller på månedens lag! – Elverum

En Elverumsspiller på månedens lag!

Elverum håndball fortsetter fremgangen og har en mann på månedens lag for desember!

Desember var en god måned for Elverum håndball. Det startet med den første seieren i Champions League denne sesongen, og fortsatte med 10 av 10 mulig poeng i serien, før det hele ble kronet med cupfinale seier og titellen Norgesmester. Rent bord i serien har resultert i en mann på månedens lag for desember.

Vi gratulerer vår kaptein Sigvaldi Gudjonsson med plass på laget for desember. Sigvaldi har levert varene til gangs som også har resultert i at han i januar er representer på Islands-landslag. 25 mål har islendingen puttet for Elverum på de 5 seriekampene i desember. Deriblant var 9 mål mot Drammen i toppoppgjøret før jul. Det hører også med å nevne at Gudjonsson satte 9 mål også i cupfinalen mot Haslum!

Månedens lag for desember er:

PosisjonNavnKlubb
MålvaktBertram Obling (2)Halden 
Venstre kantspillerSindre Heldal (1)Nærbø
Venstre bakspillerMartin Lindell (3)ØIF Arendal
Midtre bakspillerBinai Aziz (1)Haslum
LinjespillerAksel Strupstad (1)Bækkelaget
Høyre bakspillerEmil Sundal (2)Bækkelaget
Høyre kantspillerSigvaldi Gudjonsson (2)Elverum

Tall i parentes og øverst i bildene forteller antall ganger spilleren har vært tatt ut på månedens lag denne sesongen.