Ny folkefest på norsk jord rett etter EM – Elverum

Ny folkefest på norsk jord rett etter EM

Håndball i vinterland!

EM på hjemmebane i nye Trondheim Spektrum har blitt en stor suksess for Norge. Fullsatte tribuner, og fantastisk håndball. Og for det norske håndballpublikum er det ikke over. Den 15. februar kommer nemlig flere av Norges beste spillere til Lillehammer – og Champions League-kampen mellom Elverum og Flensburg.

På det tyske mesterlaget spiller fire norske EM-stjerner. Magnus Jøndal, Torbjørn Bergerud, Gøran Johannessen og Magnus Abelvik Rød. De tar med seg sine lagkamerater til Håkons Hall, og allerede nå har drøyt 8.000 personer sikret seg billett til kampen.

Elverum spilte tidligere denne sesongen mot det franske storlaget Paris Saint-Germain i Håkons Hall. Da møtte 12.377 tilskuere opp og laget en fantastisk atmosfære. Nå håper Elverum på en ny fantastisk opplevelse i storstua fra OL i 1994.

«Vi synes det er utrolig moro at norsk håndball har hatt den enorme interessen det siste året» sier daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen.

Fredriksen sikter selvfølgelig til EM på hjemmebane i Trondheim, men også rekordkampene mellom Kolstad og Drammen i Trondheim og den nevnte kampen mot PSG. I tillegg har NM-finalene de to siste årene hatt høye tilskuertall.

De som var på kampen mot Paris vil få oppleve noe helt nytt, og de som ikke var der sist kommer til å dra hjem med et smil om munnen – og kanskje litt øresus

Mads Fredriksen

Elverum merket også interessen tett på kroppen under første EM-helg i Trondheim. Da var nemlig klubben en av de som hadde stand i «Fan Zone».

«Det var veldig moro. Vi fikk møtt mange håndballglade mennesker som ønsker at også klubbhåndballen skal bli mer synlig. Det er viktig at vi som klubber er til stede der folk er. Vi tror kanskje at vi når alle via sosiale medier, men det stemmer ikke. Vi må også ut og snakke med folk» sier Fredriksen.

Den daglige lederen tror folk ikke blir «mette» av flere store kamper i løpet av sesongen. Tvert imot.

«Jeg tror folk bare vil være med på enda mer. Mye vil ha mer er det noe som heter, og jeg tror det stemmer hos det norske håndball-publikum. Spesielt hvis vi klarer å gjøre kampene til opplevelser som huskes for mer enn to ganger 30 minutter håndball» poengterer Fredriksen.
30-åringen kommer også med en liten «teaser» for de som lurer på om de skal ta turen til Lillehammer den 15. februar.

«De som var på kampen mot Paris vil få oppleve noe helt nytt, og de som ikke var der sist kommer til å dra hjem med et smil om munnen – og kanskje litt øresus», gliser Fredriksen.

Har du ikke sikret deg billett? Det kan du gjøre via denne linken: https://ehh.woow.no/#!/home

Lagsbilletter til rabattert pris skaffer du til ditt lag her: http://j.mp/2P1F78h