EH B2B Nettverk med nye rekorder – Elverum

EH B2B Nettverk med nye rekorder

Nettverket vokser stadig!

Når Elverum Håndballs B2B Nettverk samles for årets Møtecup i morgen fredag settes store rekorder. Hele 74 bedrifter er påmeldt og sammen vil vi på en dag gjennomføre over 800 møter mellom våre samarbeidspartnere.

Mange ganger prates det om næringsutvikling og hva som skal til for å få til mere i vår region. Her kan vi prate om verdiskapning i sinn aller reneste form når mennesker møtes og bygger relasjoner, prater business og tenker hvordan vi kan utvikles sammen.

Målet når vi startet opp EH B2B Nettverk i 2012 var å bli et av landets mest levende og næringsskapende nettverk.

Vi skulle bli et nettverk som inkluderer og bygger opp de virksomheter som velger å bli en del av familien og et forum de vi framsnakker hverandre for andre partnere.

7-8 år senere er det vanvittig det som skjer med å ha gått fra 63-126 medlemsbedrifter og ikke bare det, mange er utrolig aktive og ser etter muligheter for verdiskapning sammen i nesten alle beslutninger de tar.

Nettverket består i dag av bedrifter fra flere ulike bransjer med en fin balanse på konkurranse innenfor de ulike segmentene. Alle med et stort foremål «mest mulig Return Of Investment»

Møtecup 2020 vil bli et stort event hvor vi sammen staker ut framtiden og hvor ny business blir til.

Vi er klare for å bygge innlandet videre sammen med våre supportere og samarbeidspartnere

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball