Tidenes omstart etter EM! – Elverum

Tidenes omstart etter EM!

Håndballfesten fortsetter!

Når Eliteserien og EHF Champions League starter om etter EM er det med tidenes meny av kamper. På kun to uker skal Elverum spille ikke mindre enn fem hjemmekamper på rad.
Her gir vi deg som supporter på status og opplegg rundt kampene.

Lørdag 1.februar Elverum – Nærbø «Kronekampen»

Årets gratiskamp spilles mot Steffen Stegaviks og Vegard Bakken Øiens Nærbø. Lørdag 1.februar tar vi imot jærbuene som har tatt Norges høyeste liga med storm.

Som nyopprykket forrige sesong gikk de direkte til sluttspill og i sin andre sesong på høyeste nivå har de fortsatt hvor de slapp fra sist år. Gamle Stegavik ser yngre og piggere ut en på flere sesonger der han styrer laget på en forbilledlig måte.

Gratisbilletter finner du i Elverum Håndballs billett-app med du må kjappe deg da det gjenstår få billetter før det er slutt.

Onsdag 5.februar Elverum – Kolstad «No.1 mot No.2»

Kronekampen følges opp av et skikkelig toppoppgjør når vi får besøk av Trondheims stolthet Kolstad. Laget fra barterbyen har imponert stort så langt i sesongen med fantastisk keeperspill fra Lars Eggen Rismark kombinert med de to EM-spillerne Tom Kåre Nikolaisen og William Aar som begge bærer laget sammen med finurlige Rasmus Carlsen som playmaker.

Billetten er nå sluppet og vi forventer stor pågang i den meget viktige og definerende kampen.

Søndag 9.februar Elverum – FC Barcelona «Tidenes største håndballklubb på besøk»

Menyen blir bare bedre og bedre for hver kamp, når Kolstadkampen er spilt venter fire dager før vi får besøk av og hold i dere nå, FC Barcelona skall spille i Terningen Arena. Ja du leste riktig, FC Barcelona, verdens største og mest framgangsrike klubb med verdensstjerner som Luka Cindric, Dika Mem, Aron Palmarsson, Victor Tomas, Raul Entrerrios mfl. Aldri tidligere har det vært i nærheten av et så stjernespekket lag i Terningen Arena.

Laget fra Katatonien har som et eneste stort mål for sesongen å vinne EHF Champions League. Billettene har flyet av gårde fra at vi slapp de før jul, fortsatt er det noen få ståplasser igjen men de går fort.

Onsdag 12.februar Elverum – Drammen «Seriefavoritten på besøk i toppkamp»

Du tenker kanskje at nå har vi spist ferdig og forsynte gått hjem? Neida, når Barcelonakampen er klar venter et skikkelig norsk toppoppgjør når Drammen kommer på besøk. Med svenske storstjernen Jonas Larholm, norske store profiler som Joakim Hykkerud og Espen Lie Hansen er Drammen det mest profilsterke laget i Norge. Legg til trener Kristian Kjelling så har du et komplett norsk lag. Høsten har vært litt opp og ned for drammenserne, men nå er Larholm spilt inn skikkelig og de vil bare bli bedre og bedre utover i sesongen.

Billettene er sluppet og vi regner med vanvittig interesse.

Lørdag 15.februar Elverum – SG Flensburg-Handewitt «Klarer vi rekord for 2.e gang på en sesong»

Vi avslutter selvfølgelig tidenes omstart etter mesterskap med den største kampen av alle. Tyske mesterne SG Flensburg-Handewitt med fire norske landslagsspillere kommer til Håkons Hall. Magnus Abelvik Rød, Torbjørn Bergerud, Gøran Johannesen og Magnus Jøndal tar med seg sitt stjernegalleri for kamp om to poeng i verdens gjeveste liga. Elverum på sin side stiller med alt vi har og drømmer om en reprise av Pariskampen fra september.

Bergerud on fire i EM, her fra kampen mot Sverige!
Foto: Beate Oma Dahle

Elverum er så langt klubben med nest flest tilskuere i årets EHF Champions League og nå drømmer vi om å forbli på 2.plass bak mektige THW Kiel.

Over 8300 har sikret seg billett så langt og nå vil vi ha hele Håndball-Norge med oss i den største kampen så langt på norsk jord.

Hva vil vi oppnå på to uker?

Vi er klare for å ta imot Håndball-Norge på fem hjemmekamper på under to uker. Vi har som mål å ha minimum 2000 på Eliteseriekampene og ny publikumsrekord *2 i CL-kampene.
– FC Barcelona skal vi ha 2502 for å sette ny Terningen Arenarekord i.
– SG Flensburg-Handewitt skal vi ha over 11000 for å nå 5000 i snitt i EHF Champions League.
Kan vi i tillegg nå over 12377 betyr det to innendørsrekorder på en sesong.

Sportslig får vi som vanlig for seier i alle kamper vi spiller.

Hjertelig velkommen på kamp og #sammenforelverum

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball