Våre samarbeidspartnere + Fullhall = Kronekampen 2020! – Elverum

Våre samarbeidspartnere + Fullhall = Kronekampen 2020!

Vi kaster i gang vårsesongen med håndballfest i Terningen!

Lørdag 1. februar får vi besøk av Nærbø i Rema 1000 ligaens første kamp etter EM-pausen.

I 11 år har vi i samarbeid med våre fantastiske partnere årslig invitert til «Kronekampen», i år er selvfølgelig ikke noe unntak! Kronekampen er blitt et av Elverum Håndballs virkelig store varemerker og samler hele håndballbyen til en storslagen håndballfest og trommer for alvor igang vårsesongen!

Første gang klubben i samarbeid med sine samarbiedspartnere dro i gang Kronekampen var i 2008. Den gang med et initiativ fra spillergruppa som i sin tid ville hjelpe klubben med å sammenstille til en storstilt «dugnad» der målet var penger inn i klubbkassa samtidig som vi skulle gi noe tilbake til våre meget trofaste supportere som støtter gutta i medgang og motgang over hele Europa.

Suksessen var stor med hele 1387 tilskuere i gamle Elverumshallen, rett og slett fullt! Og nå gjør vi det igjen for 11.år på rad, nå i Terningen Arena med plass til drøyt 2500 tilskuere.

Prinsippet med Kronekampen er enkelt. Våre samarbeidspartnere bidrar med en sum per tilskuere, du blir med og fyller hallen til støtte for Elverum Håndball og får gratisbillett til kampen og en herlig håndballopplevelse sponset av våre trofaste og engasjerte samarbeidspartnere!

Nærbø er årets «Kronekamp-gjest»

Ingen kamp uten motstander! Årets Kronekamp spilles mot ingen ringere enn Nærbø, som huser gamle Elverumshelter som Steffen Stegavik og Vegard Bakken Øien. Klubben fra Jæren lagde en skikkelig publikumsfest i Nærbø for andre sesong på rad og frarøvet Elverum begge poengene i sist oppgjør i høst, nå venter revansje for Elverumsgutta foran fullsatte tribuner mot gutter som vet hvordan det er å ha Terningen Arena i ryggen. Nå er Terningen og Elverum motstandere for Stegavik og Bakken Øien når vi starter opp igjen serien etter EM-pausa, og det er duket for en herlig håndballkamp foran fullsatte tribuner!

Takk til våre samarbeidspartnere!

Elverum Håndball er bygget på dugnad, bidrag fra våre samarbeidspartere og våre fantastiske fans, på lørdag entrer vi alle Terningen under fanen «Sammen for Elverum»! En spesiell takk til alle partnere som gjør Kronekampen mulig!

Se hvem som bidrar HER! http://j.mp/35ybMI7

NB: det er fortsatt noen billetter igjen til søndagens kamp! Selv om dette er en gratiskamp, kreves det billett. Den får du fatt på ved å laste ned Elverum Håndball appen, og sikre deg plass til lørdagens oppgjør mot Nærbø. Og med det samme kan du jo også sikre deg plass til alle de andre høydepunktene som kommer de neste ukene!

After gamefest!

som seg hør og bør når vi inviterer til den årlige Kronekampen følger også After gamefest på Hotell Central! Her serveres middag for de som har bestilt dette, og etterpå fortsetter festen for åpen dør på Central Scene der alle supporterne kan bli med på festen! Bli med på en skikkelig «vårsesong» kickoff!

God kamp, og takk for at du skaper Kronekampen sammen med oss!