Lørdag kaster Elverum igang vårsesongen mot Nærbø! – Elverum

Lørdag kaster Elverum igang vårsesongen mot Nærbø!

Det er rigget til håndballfest når gutta fra Jæren tar turen til Terningen Arena for å møte serieleder Elverum! Gratis inngang og sugne spillere etter EM-pause. Dette må du få med deg!

Etter EM-pause, juleferie og cupgull skal endelig serien kastes i gang for Elverum lørdag etter de har hatt spillefri i over en måned. På motsatt banehalvdel står Nærbø, og kampen kan du se gratis i Terningen Arena klokken 15:00. Sponsorer og privatpersoner bidrar til at billettene gis bort, så det er forventet at 2500 kommer på kampen mot laget som er de eneste som har slått Elverum i hjemlig liga til nå i årets sesong. Nærbø ligger på 5.plass med 16 poeng, mens Elverum ligger på 1.plass med 24 poeng. Begge lag har spilt 14 kamper.

I det forrige oppgjøret mellom lagene vant jærbuene 31-29 i en kamp der de hadde overtaket hele kampen. Bakerst for morgendagens gjester sto Halvor Elias Nærland en fantastisk kamp i målet til laget som ledes av den danske suksess treneren Marc Uhd. Nærbø spiller sin andre sesong i det øverste selskapet har vunnet to av tre kamper mot Elverum i seriespillet til nå. For Elverum ble Sigvaldi Gudjonsson kåret til beste spiller, men syv mål fra sin høyrekant kunne ikke hindre et tap mot Nærbø i Nye Loen.

Steffen Stegavik, som henger på den historiske veggen i Terningen Arena, er en av spillerne som holder et høyt nivå for Nærbø. Veteranen har vært litt inn og ut av laget så langt i sesongen, men trønderen som har vunnet alt han kan vinne med Elverum er allikevel en av toppscorerne til laget som består av en rekke unge og lokale spillere. Stegavik har gjort 56 mål til nå i årets sesong.

I målet for Nærbø står også en annen kjenning for Elverumsingene. Vegard Bakken Øyen som i mange år sto bak Morten Nergaard i køen for å få spilletid i målet til Elverum er inne i sin andre sesong for laget som ble fjorårets overraskelse i eliteserien. Bakken Øyen har hele sin ungdomstid i Elverum og har levert mange gode prestasjoner for de svarte og hvite. Øyen må overlistes lørdag om Elverum skal sitte igjen med to poeng i årets første seriekamp.

Ute på venstrekanten har Sindre Heldal vært helt magisk. Bergenseren som gikk fra Fyllingen i 2018 er en ung og teknisk kantspiller som kan trylle på sine gode dager. Heldal som er født i 1999 har vært en åpenbaring i årets sesong. I tillegg har Andreas Horst Haugseng tatt ytterlige steg i sin midtbackposisjon. Haugseng er motoren i Nærbø og har vært med på hele reisen til den gode 1998-årgangen som har blitt trent hele veien av assistent trener Rune Haugseng.

I tillegg har Nærbø uredde Tord Haugseng på venstrebacken, Mike Lønne på linjen og Lars Sigve Hamre som kom fra Sandnes før årets sesong. Dette er tre spillere som har et høyt toppnivå, og kan på gode dager gjøre livet surt for alle lagene i Eliteserien.

Elverum har alle spillerne sine skadefrie og har trent godt den siste tiden for å bli klare for det ekstremt tette kampprogrammet som venter.

Kampstart er 15:00 og kampen får du sett helt gratis. Vi håper du, og dine venner tar turen til kampen for å heie elverumsgutta frem til to poeng i årets første kamp. Vi ses i hallen! HEIA ELVERUM!