Kronekampen: Elverum seiret etter herlig 2.omgang mot Nærbø! – Elverum

Kronekampen: Elverum seiret etter herlig 2.omgang mot Nærbø!

Rema 1000-ligaen: Elverum - Nærbø 34-22 (14-13)

Lørdag ettermiddag sto årets første seriekamp på planen, og det var Nærbø som kom på besøk til Terningen Arena. Foran fullsatte tribuner var det duket for årets kronekamp!

Elverum kom besr i gang og ledet hele 3-0 før Nærbø fikk sin første scoring, Steffen Stegavkk og co tok timeout også var det plutselig Nærbø som gradvis tok styringen i kampen og var oppe i både 2 og 3 måls ledelse. Det stemmer ikke helt for Elverum i første omgang, og friskt i minne at Nærbø seiret i sesongens første oppgjør mellom lagene, ser det ut til at jærbuene har trua også nå.

Men Elverum kommer tilbake og snur kampen mot pause og de svarte og hvite leder 14-13 i det lagene går til pause.

Tilbake i 2.omgang tar Elverum en tydelig ledelse i kampen, Nærbø forsøker å henge med men bommer på alt for mange 100%sjanser, i tillegg står Thorsten Fries godt i Elverumsmålet, med god hjelp av Boysen og de andre gutta som ståe opp i forsvar. Elverum får etterhvert en tydelig ledelse og kan kontrollere kampen på sine premisser, og når Nærbø sliter med å sette sine sjanser og Elverum er i flyten blir det til slutt overkjøring i Terningen Arena. De drøyt 2400 tilskueren får se Elverum vinne 2.omgang 20-9 og sluttresultatet blir dermed 34-22 og Elverum fortsetter som serieleder etter 2 nye poeng og første seier mot Nærbø denne sesongen.

Jonas Burud var blant gutta som leverte en meget god kamp fremover for Elverum med 5 sleggekast i målet bak tidligere Elverumskeeper Vegard Bakken Øien, og bortimot samtlige Elverumsspillere scoret i oppgjøret. Nevte Øien sto også en god første omgang mot sine tidligere lagkamerater. Thorsten Fries gjør det betydelig vanskelig for Nærbø i 2.omgang, og det gjør at det er to lagenes målvakter som stikker av med kveldens bestemannspriser.