Inn mot kampen med Kolstads Tom Kåre Nikolaisen! – Elverum

Inn mot kampen med Kolstads Tom Kåre Nikolaisen!

Vi har tatt pulsen på EM-bronsevinneren Tom Kåre Nikolaisen før onsdagens toppkamp, Elverum – Kolstad.

Først gratulerer med historisk bronse!

Tusen takk for det. Har virkelig vært en uforglemmelig januar for min del!

Kolstad har for vært år tatt skritt opp i den absolutte toppen av norsk Eliteserie. Ta oss med på den reisen fra ditt ståsted:

Det har virkelig vært en reise med mange oppturer, men også noen nedturer. Fra første sesongen vi spilte i eliteserien ble vi tippet rundt nederste sjiktet, men overrasket alle og fikk en riktig fin start på vår reise så langt. Sesongene etter der har det vært mere varierende resultat, før vi begynte og blomstre allerede forrige sesong. Dette ble etterfulgt av en forferdelig andre halvdel av sesongen, men så et sterkt sluttspill av oss. Vi føler nå at vi begynner å etablere oss som et av topplagene i serien, og der vil vi også være.

I årets sesong har dere igjen levert en fantastisk høstsesong, omstarten hjemme mot Arendal endte med tap. Nå venter Elverum på bortebane. Hva tenker du om den kampen?

Etter en høstsesong som har vært veldig lik den som var i fjor, blir jo selvfølgelig snakkisen om vi kommer til å levere like dårlige resultater denne siste delen av sesongen også. Nå fikk vi en relativt dårlig start med tap hjemme mot ØIF, også venter en enda tøffere oppgave mot Elverum på onsdag. Jeg tror dette blir en tett, jevn og veldig tøff kamp imellom 2 lag som iherdig vil ha de 2 poengene.

Hva blir viktig på onsdag for at dere skal reise hjem med to nye poeng og full jakt på Elverum i toppen?

Det viktigste for vår del er nok å få satt det gode forsvaret som vi er kjent for, men også være effektive nok i angrep. Også må vi kjempe hele veien inn, noe som lønte seg godt for oss sist kamp etter at vi lå under store deler av kampen.

Du har hatt en utrolig utvikling de siste årene, mange prater om at du trener voldsomt hardt og målrettet. Fortell oss om jobben som du har lagt ned for at til høsten kunne få lov å løpe ut i Bundesliga å representere Bergischer i verdens tøffeste liga:

Jeg har alltid vært en type spiller som har jobbet hardt for mine mål. Har aldri vært noe talent eller stjerne-spiller, men er en hardtjobbende type som setter seg hårete mål, og gjør alt for å nå de. Nå venter profflivet for meg neste sesong i verdens tøffeste liga. Dette er selvfølgelig noe jeg er veldig stolt over å ha oppnådd, og gleder meg vanvittig mye til å ta fatt på det eventyret. Men først skal vi prøve ta to poeng fra Elverum, så skal vi fullføre resten av sesongen med stil.

Vi takker for pratestunden og ønsker deg og Kolstad hjertelig velkommen til storkamp i Terningen Arena!