Storkampen nærmer seg: Dette er mulighetene på Lillehammer! – Elverum

Storkampen nærmer seg: Dette er mulighetene på Lillehammer!

Når vi møtte PSG til Champions League oppgjør i Håkons Hall i høst var det stor etterspørsel etter overnatting, og andre muligheter i Lillehammer. Nå skal vi fylle Håkons Hall igjen og her er noen tips til overnatting, matservering, og andre tilbud som finnes i Lillehammer i kamphelga 14-16.februar.

Elverum – Flensburg spilles lørdag 15.februar kl 17:30 i Håkons Hall, her vil det være mye som skjer i Fanzone utenfor hallen i forkant og ikke minst inne i hallen når det braker løs! Så legg inn litt ekstra tid til å ta del i eventet som vi har kalt «Håndball i vinterland»!

Litt informasjon om stedene i Lillehammer som kan være aktuelle er under, nederest finner du også overnattingsmuligheter, for deg som trenger det!

Nikkers:

Restauranten:
hjertet av Lillehammer finner du serveringshuset Nikkers. Nikkers baserer seg på norske tradisjoner som kommer tydelig til uttrykk i både miljø og utvalg av mat og drikke. Her finner du et bredt utvalg av lunch og middagsretter i varierte prisklasser. Mot Mesna har vi en stor uteservering med over 100 sitteplasser. Denne kan vi bruke både på dag- og kveld/natt. Her er det store varmelamper som gjør at det føles som sommeren selv om det er noen minus ute.

Nikkers Nattklubb:

I 2 etg Nikkers finner du nattklubben. Denne har åpent tors-fre—lør fra 22.00-03.30.

Nikkers Sport:

Dette er Sportsbaren på Lillehammer. Her kan du se alt av Sport i helgen, inkludert håndball, fotball og diverse annen vinter- og sommeridrett. Vi har 10 TV skjermer fordelt på 2 etasjer. Vi viser selvfølgelig Håndballkampen for de som ikke har fått billett til Håkons hall! Vi har et godt utvalg av øl og en matmeny som passer de fleste.

Heim Gastropub:

Vi er et sted som vil sette gode kombinasjoner mellom mat og drikke i fokus. Menyen vår har et rustikt preg og du får et godt utvalg av både små og store retter i varierte prisklasser. Heim jobber kontinuerlig for å opprettholde et meget godt utvalg av drikke fra både kjente og ukjente mikrobryggerier. Her kan du velge blandt 120 ulike ølsorter, hvor flere er på tapp.

Bryggerikjelleren & Brenneriet:

Bryggerikjelleren Restaurant er byens treffsted og holder til i en ølkjeller fra 1855. Vi er kjent for å ha byens beste a la carte meny, og her må man huske på å bestille bord for å få plass. Den lekre baren som ligger midt i lokalet er et populært møtepunkt for de som vil ta seg en øl eller Irish i et voksent miljø. Vi har også en stor vinkjeller.

Med helt nye lokaler og nytt konsept er 1847 Brenneriet  uhøytidelig og lett tilgjengelig- for alle.

Vårt fokus har vært å lage noe som passer alle, her kan man prøve vår delemeny av forskjellige småretter, smake på en av våre øltyper i en av våre barer eller bare nyte  den flotte atmosfæren

Overnatting

Hvis du enda ikke har booket deg hotellrom har Lillehammer mange alternativer å velge mellom:

Birkebeineren Hotel & Apartments

Birkebeineren Hotel & Apartments ligger flott til i rolige omgivelser i gangavstand fra Gågata på Lillehammer. Vi kan tilby overnatting i hotell og i velutstyrte leiligheter, alt til fornuftige priser.

På Birkebeineren møter du toppidrettsutøvere, barnefamilier, arrangementsgjester og kursdeltakere fra hele verden.

Clarion Collection Hotel Hammer

På Clarion Collection Hotel Hammer bor du med Lillehammers historie i veggene. Hotellet ligger blant de mest klassiske håndverks- og handelshusene på byens velbevarte gågate, Storgaten.

Clarion Collection Hotel Hammer ligger sentralt i den historiske Storgaten på Lillehammer. De karakteristiske lave trehusene er en opplevelse i seg selv.

First Hotel Breiseth

Hjemmekoselig og klassisk kunstnerhotell, med personlig service. Beliggenhet i rolige omgivelser, midt i sentrum og like ved jernbanestasjonen. Stor gratis p-plass.

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen har en svært sentral beliggenhet på buss- og jernbanestasjonen i Lillehammer. Vår resepsjon og vår Cafe Stasjonen finner du i første etasje på stasjonen.

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen tilbyr overnatting med moderne fasiliteter. Hos oss kan det overnattes i enkeltrom, tosengsrom, tre- og firesengsrom, samt flersengsrom.

Mølla Hotell

Med kornaks på puta og halmstrå i sengen ønsker vi velkommen til charmhotellet på Lillehammer. Rett i nærheten av gågata.

Toppen Bar
bar med panarama utsikt 36 meter over bakken. som byens høyeste «vannpost» er Toppen Bar stedet for å slukke tørsten – og for å slå av en prat!

Scandic Lillehammer Hotell

Hotellet ligger i en stor privat park i Lillehammer sentrum, og med gangavstand mellom Maihaugen og Olympiaparken. Hotellet har svømmebasseng, sauna, treningsrom, gratis Wifi på hele hotellet og gratis parkering.

Scandic Victoria Lillehammer

Scandic Victoria ligger sentralt i gågata i Lillehammer, med gangavstand til buss- og togstasjonen. Hotellet er nyoppusset i 2020 og har også egen restaurant.

Velkommen til Lillehammer og «Håndball i vinterland»!