Klart for toppoppgjør mot Kolstad på onsdag! – Elverum
Magnus Fredriksen håper på å gjøre nok en god kamp mot Kolstad

Klart for toppoppgjør mot Kolstad på onsdag!

Onsdag kommer tittelutfordrer Kolstad på besøk til Terningen!

Den første av mange kamper mot veldig god motstand venter Elverum på onsdag. Kolstad håndball tar turen fra Trondheim for å kjempe om to viktige poeng i toppen av REMA1000-ligaen. Før runde nummer 16 leder Elverum serien med fire poeng ned til Drammen. Elverum har tatt 26 av 30 mulige poeng. Tap i bortekampen mot Nærbø, en uavgjort mot Arendal borte, og det siste poengtapet kom mot nettopp Kolstad. 30-30 endte oppgjøret i Kolstad Arena. Kolstad ligger på 3.plass med 21 poeng før denne kampen. De må altså vinne oppgjøret mot Elverum for å henge med i kampen om seriegullet.

I årets sesong har trønderne vært det gjerrigste laget i serien. Med en strålende Lars Eggen Rismark bakerst så har Stian Gomos lag sluppet inn færrest mål i serien, selv om de slapp inn hele 34 mål i sin første hjemmekamp i 2020. Arendal vant 34-28 i det oppgjøret. Nevnte Rismark har tidligere vært proff i Danmark og har erfaring fra landslaget.

Selv om målvakten til Kolstad er toppen av divisjonen så skal nok William Aar og Tom Kåre Nikolaisen ha et ord med i laget om hvorfor Kolstad slipper inn færrest mål av samtlige. Landslagsduoen som fikk sin mesterskapsdebut i EM i januar, er veldige gode i midtforsvaret til de rødkledde. I tillegg har duoen en fysikk som gjør at Elverum skal få litt å bryne seg på når Kolstad angriper. Begge spillerne er inne i sin siste sesong i klubben før de skal ut til det store utland for å ta ytterligere steg i sin håndballkarriere. Se opp for disse to i Terningen Arena på onsdag.

Ute på venstrekanten har de egenutviklede Daniel Brandmo. Trønderen har et godt skuddregister og er en god spiller som Elverum må passe på. Brandmo er ofte god i kampene der Kolstad storspiller og det blir spennende å følge han i toppkampen som ha avkast 19:15 på onsdag. En annen spiller som Elverum må passe på er toppscoreren Gabriel Setterblom. Høyrebacken som ble hentet fra Halden har virkelig funnet seg til rette hos trønderene. Med sine 40 mål er han toppscorer foran straffeeksperten Roar Forbord. Forbord har 45 straffescoringer og 8 spillemål så langt i år.

Elverum kommer fra en storseier i en kamp der Michael Apelgren måtte stramme opp spillerne etter en svak førsteomgang. Elverum skjerpet seg og vant til slutt med 12 mål over Nærbø. Stallen er helt skadefri og klare for å kjempe om seier i toppoppgjøret som spilles i Terningen Arena. Dette er en viktig kamp med tanke på et eventuelt seriegull og muligheten til å få best mulig hjemmebanefordel i sluttspillet. Men uansett utfall så er det veldig lenge igjen av serien, så ingenting er avgjort etter denne kampen.

Avkast er 19:15 på onsdag. Ta med deg en venn eller to og møt opp i Terningen Arena. Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!!!