Dette skjer i Håkons Hall på lørdag – Elverum

Dette skjer i Håkons Hall på lørdag

Bli med på festen!

Lørdag skal vi igjen lage stor fest når vi tar imot regjerende tyske mesterne SG Flensburg-Handewitt i Håkons Hall. Vi legger opp til et arrangement som det skal slå gnister av hvor både ung og gammel skal kose seg med masse aktiviteter og håndball i verdensklasse.

Dette skjer i og utenfor Håkons Hall på lørdag:
14:00 – 17:30 Fan Zone åpen.

I Fan Zone vil det blir masse aktiviteter, Kalle Føtters står på scene og flere store profiler blir intervjuet. Blant annet Flensburgs norske landslagsspiller Magnus Abelvik Rød.
Serveringstelt holder åpent med fulle rettigheter og masse moro.

Inne i Håkons Hall vil det også være serveringssteder med fulle rettigheter både for VIP og andre supportere.

For barna vil det blir vinterleker ute med snøhåndball, Håndball-bowling på snø, Speed-shooting og Håndballkast på blink.

For håndballs dommere og trenere er det gratis seminar på Scandic Lillehammer Hotel, påmelding gjøres via linken:

https://www.handball.no/regioner/RegionInnlandet/nyheter2/2020/02/christian-berge-til-trener-og-dommerseminaret/

Inne i Håkons Hall blir det ansiktsmaling, prikkskyting og du kan møte vår maskot Hugo Hubro.

Før kampstart blir leverer vi en intro som vi håper skal gi gåsehud og når kampen starter kjører vår ordinære speaker Tor Inge i gang for fullt sammen med stemningsspeaker Øivind Strøm.

Vi kommer ha masse kul happenings på kuben og du kommer ikke å sitte still et sekund.
Etter kampen blir det pressekonferanse som alle kan se på, Elverums spillere tar selfies og skriver autografer med alle som ønsker, etterpå tar du festen videre enten i Lillehammer by eller Elverum.

Både på Lillehammer og i Elverum er alle utesteder klarer til å ta dere imot og vi oppfordrer dere til å booke bord allerede i dag da de sist gang ble fullt over alt.

Sammen skal vi få Elverum Håndball opp som No.2 i hele publikumsligaen i Champions League og sammen skal vi beseirer Flensburg og holde drømmen om avansement levende.

Hjertelig velkommen til tidenes fest