Takk – til Klubben i våre hjerter – Elverum

Takk – til Klubben i våre hjerter

Hvit hall og stormende jubel!

Vi takker for muligheten til å sette ord på hvordan noen av oss – som representerer den åttende spilleren – opplever dette eventyret på nært hold. Vi føler og kjenner på hvor stolte og heldige vi er
som får ta del i dette Champions League-eventyret sammen med laget i våre hjerter.
Kampen som gutta våre spilte mot PSG i Håkons Hall i fjor høst, ble en opplevelse som mange av oss svevet på i flere dager, ja, noen svever kanskje litt fortsatt.

Den stemningen som ble skapt de timene i Håkons Hall tas frem og mimres om på fine sommerkvelder. På bussturer innenlands til viktige serieoppgjør, eller i kantina på jobben en grå høstdag. Minner som varmer, skaper smil, glede, begeistring og ikke minst – takknemlighet.
Igjen skal vi få være med på en håndballfest i Håkons Hall. Igjen får vi lov til å heie på laget i våre hjerter – i et Champions League-eventyr som alle svart-hvite patrioter vil huske for alltid. Artige
opplevelser og uforglemmelige minner skapes for hvert år – og i kveld skal vi farge et nytt Champions League-kapittel i svart og hvitt.

Også denne sesongen har Taiga’n har hatt mange representanter fra en stadig økende
medlemsmasse på alle Champions League-kampene ute i Europa. Selv om kanskje ikke alle av oss er like språkmektige kommer man langt med et godt smil og godt humør! Stemning skapes og vi heier på – og frem gutta våre – uansett hvor de er. Vi er stolte av gutta våre – for det er slik vi ser på dem, de er litt «våre». Hver sesong er det noen spillere som drar videre på nye eventyr. De som drar håper vi selvsagt at en eller annen gang i fremtiden tar returen hjem til Elverum. For har man vært i Elverum, så kjenner man en tilhørighet i denne håndballfamilien som vanskelig kan beskrives.

Mange av Taiga’n sine menn og kvinner bidrar med glede på ulike frivillige dugnadsoppgaver i løpet av en håndballsesong. For andre gang denne Champions League-sesongen har flere av smilt oss
igjennom sosial og bratt trappetrening kombinert med legging av tusenvis av klæppers i Håkons Hall.

Å få lov til å bidra med litt tilbake til klubben i våre hjerter – både hjemme i vår egen storstue i
Terningen Arena – og som i dag i majestetiske Håkons Hall i Innlandet – styrker samholdet og
fellesskapet.

I kveld står Flensburg på motsatt banehalvdel. På parketten skal det kjempes mann mot mann. Alle vi på tribunen kan bidra på hvert vårt vis ved å klappe, juble, bjelle og tromme. Og ikke minst smile. Det er lørdag. Det er håndballfest. Det er Elverum i Champions League.

Tusen Taiga’n takk – til klubben i våre hjerter – for alltid. For at vi får oppleve dette eventyret
sammen. I dag gir vi som vanlig alt, og jaggu litt ekstra! Den åttende spilleren er klar til kamp.

Heia Elveruuuuuum !!

Linda Storsveen, Taiga’n!