Tidenes omstart ble en ende lang publikumssuksess – Elverum

Tidenes omstart ble en ende lang publikumssuksess

Med 9312 tilskuere avslutter vi en to uker lang håndballfest. Med fem hjemmekamper gikk vi i januar ut med at dette blir tidenes omstart og for noen fester vi opplevd sammen med hele håndball-Norge.

Vi startet med 2399 tilskuere i sesongens kronekamp mot Nærbø, stor 2.omgang av gutta for å avslutte kvelden med 220 mennesker samlet på After gamefest på Scandic Central i Elverum.
Så fikk vi besøk av Kolstad med en fantastisk høstsesong bak seg og med masse energi inn i kampen mot Elverum. To måls ledelse i pause og vi var mange som følte at sesongens første hjemmetap i Eliteserien kunne komme denne onsdagen. Men se svarte og hvite ville annerledes og 15-3 på de første 15 minuttene vitner om en fantastisk snuoperasjon.

Til slutt vant Elverum mot Kolstad med fem mål.
Søndag 9.februar vil for alltid bli en merkedag i Elverum Håndballs historie. Denne søndag fikk vi selveste FC Barcelona på besøk og for en kamp det ble. Lagene vekslet på å være i ledelse og gjennom 60 minutter presset Elverum gigantene fra Spania og tapte til slutt med 26-30. Rekordpublikum på 2507 var i ekstase.

Via tidlig seriefinale mot Drammen som vi vinner 33-30 og sikrer 6 poengs forsprang før de siste fem seriekampene ventet så den store festen i Håkons Hall.

For andre gang på et halvt år viser vi hele Håndball-Europa at Elverum sammen med sine fantastiske supportere vokser for hver dag.
Kampen ble jevn i 40 minutter før Flensburg dro unna til seier 34-28. Men for en fest vi fikk med 9312 personer i Håkons Hall.
Igjen sto Lillehammer på hodet og igjen har vi overlegne publikumstall.

Fester som disse gjør arbeidet med å bygge Elverum Håndball enda mere motiverende og vi ser at Norge ønsker et topplag som kan slåss med de største.

Vi sa det skulle bli tidenes omstart og det ble det. Nå jobber vi videre og fortsetter byggingen sammen med dere.