Bra start på uken med tre partnerforlengelser – Elverum

Bra start på uken med tre partnerforlengelser

Arbeidet med å bygge Elverum Håndball videre til nye høyder pågår kontinuerlig og som en del av det er våre samarbeidspartnere helt avgjørende for å kunne nå våre mål og drømmer.
Hva kan da være en bedre start på uken enn at tre av våre samarbeidspartnere forlenger sine avtaler for de kommende årene.
Vi er stolte og glade over å presentere følgende kontraktsforlengelser:

Minel Elmontasje

Med to nye år har vi blitt enige om en ny samarbeidsavtale med Minel Elmontasje. Med veldig positiv utvikling for Minel Elmontasje og ikke minst avdelingen i Elverum ser vi med glede fram til gode år sammen.
Vi opplever en stor interesse fra Minel Elmontasje til at vi som klubb skal nå våre målsetninger som klubb og fra starten av har de bidratt veldig positivt for oss som klubb.
Som en meget aktiv samarbeidspartner både sosialt og gjennom merkevarebygging og i B2B nettverket er matchen mellom klubb og partner perfekt.

Byggmakker Elverum

Neste partnerforlengelse vi presenterer er Byggmakker Elverum som med sitt nye og moderne varehus opplever stor vekst for tiden. Med Arild og Steffen i spissen er man offensive og veldig synlig i markedet.
Vi gjennomfører hver sesong en rekke suksessfulle aktiveringer sammen og deltakelsen i Elverum Håndballs B2B nettverk begynner å gi ringvirkninger for Byggmakker.
I Elverum Håndball er vi veldig glade over å ha med Byggmakker videre og skal jobbe hardt for stor ROI de kommende årene.

Netco

Før inneværende sesong ble Netco med som samarbeidspartner til Elverum Håndball. Med et ønske om å bygge merkevare regionalt og gi noe tilbake til regionen gikk Netco inn som partner.
Et år senere er det veldig gledende å sammen finne ut av vi matcher godt med hverandre og kan forlenge samarbeidet.
Blant annet vil Netco både inneværende sesong og de kommende årene gi unge og gamle muligheten for å oppleve kamper i Terningen Arena.

Arbeidet med å bygge framtidens Elverum Håndball fortsetter i stor hastighet og sammen med våre samarbeidspartnere og supportere skal vi legge en plattform som gjør oss konkurransedyktige de kommende årene.