Over 200 Elverumsinger skal overdøve PSG’s hjemmepublikum! – Elverum

Over 200 Elverumsinger skal overdøve PSG’s hjemmepublikum!

Lassevis med Elverumssupportere til den franske hovedstaden!

Lørdag skal Elverum i aksjon i EHF Champions League igjen. Denne gangen er det franske Paris Saint Germain som er motstander i Paris.

I alt 200 Elverumssupportere er på veg til Frankrike og er klare for å støtte gutta i kampen om ekstremt vanskelige poeng borte mot PSG.

Sist Elverum og PSG møttes i Champions League, var Håkons Hall Elverums hjemmebane og 12.377 tilskuere støttet Elverum i kampen mot Sagosen, Karabatic, Hansen og co. Det var nære for Elverum som holdt tritt med det franske stjernelaget gjennom hele kampen, til tross for at det til slutt ble tap for Elverum.

Nå skal gutta altså til Paris, i en hall som tar omtrent 3500 tilskuere, 200 av dem er kledd i svart og hvitt, klare til å minne gutta om den fantastiske følelsen som spredde seg i Håkons hall. Å slå PSG i Frankrike skal være nærmest umulig for et lag som Elverum, men undere har skjedd før. Og vi vet at med Taiga’n i ryggen kan alt skje, selv i Paris.

Sagosen og co står med 18 poeng foran møtet med Elverum, og jakter topp 2 i gruppe A. Elverum på sin side jakter poeng for å holde liv i den tøffe drømmen om avansement fra gruppespillet, å ta dem i Paris blir vanskelig men ikke umulig når den hvite horden fra Østerdalen står opp mot de blåkledde på tribunene i Stade Pierre de Coubertin.

På onsdag overdøvet Taiga’n Haslumsupporterne i Nadderud, det var god oppvarming foran helgas møte med et av verdens mest profilerte hånballlag. PSG har stjerner som Sander Sagosen, Luka og Nikola Karabatic, Mikkel Hansen og vi kunne sitter her til i morgen og nevnt dem alle. Disse gutta vet å spille under press fra motstanderne og sine egne, men vi har sett de slite mot Taiga’n før, og Taiga’n er ikke på plass i Paris for å leke. De skal stå sammen for Elverum i tykt og tynt som alltid og hjelpe Elverumsgutta til nye gode resultater, og skulle det bli poeng i Paris så kan vi love at Taiga’n går sist hjem fra hallen (det gjør de antagelig uansett), for maken til støtte på bortebane i Champions League, skal du lete lenge etter, selv i gruppa A i verdens gjeveste håndballturnering!

«Napoleon hadde sin hær. Elverum håndball har sin.»

Taiga’ns leder Torgeir Østenengen har ordet før reisen til den franske hovedstaden:

Denne helgen går turen til Paris. En tøff og vanskelig kamp, både for gutta på banen, men også for oss supportere på tribunen. Historien har dog bragt mange overraskelser til Paris, kanskje også denne helgen. Vi som skal ta på oss den hvite og svarte drakten på lørdag, er hvertfall klare til å gjøre vårt. Våre motstandere denne helgen, skal ikke få noe gratis (forøvrig sjelden at motstandere av EHH får)

«From Paris to Berlin» het en sang fra Infernal. Med optimistisk og litt hårete innstilling, kan vi kanskje omskrive den til «from Paris to Cologne» Det er lov å drømme
!

Nok en gang skal vi som heier frem EHH i kamp etter kamp, ute og hjemme, vise vår kjærlighet til laget og sporten. Sporten og laget som har bragt oss supportere ut i Europa, på reiser til kjente og mindre kjente steder. Felles for disse turene, er at man får nye bekjentskaper. Vennskap, på tvers av landegrenser og favorittlag.

ehh #sammenforelverum #sammenfornorge #jaktenpåchampionsleague

Torgeir Østenengen, leder i Taiga’n