Vi bygger framtiden sammen med våre partnere – Elverum

Vi bygger framtiden sammen med våre partnere

Elverum Håndball opplever mye framgang om dagen og inneværende uke har ikke mindre enn ti samarbeidspartnere signert nye samarbeidsavtaler med klubben.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig:
Vi opplever en utrolig positivitet rundt klubben og det arbeid som legges ned. Både på banen hvor gutta presterer fantastisk håndball, men også utenfor hvor vi som klubb klarer å aktivere de samarbeid vi har med våre samarbeidspartnere.
Jeg har under mine åtte år som markeds og salgsansvarlig i Elverum Håndball ikke opplevd en så bra uke og en sådan framtidstro som det vi føler nå.

Mange imponeres og ønsker å være en del av den utrolige reise som klubben er inne i og et vanlig utrykk jeg hører i møter er «hvordan kan lille Elverum klare å prestere så bra over så lang tid?»
Mange er nysgjerrige på hvordan vi jobber og ønsker å være en del av det positive og store nettverk som har blitt bygd over mange år.

Følgende samarbeidspartnere har signert avtaler med Elverum Håndball i uke 9:

Bygg-Team
I mange år har Bygg-Team og Elverum Håndball samarbeidet. Med stor håndballinteresse i bedriften er man en aktiv samarbeidspartner til klubben. Siden 2001 har Bygg-Team vært forhandler av merkevaren Systemhus og har dette som hovedsatsningsområde.
I Elverum Håndball gleder vi oss til to nye år sammen og ser fram til mange nye hus, bygget av Bygg-team i og rundt Elverum og øvrige Innlandet.

CoreCom
Neste samarbeidspartner som forlenger med to nye år, er CoreCom.
CoreCom leverer innholdsproduksjon, digital rådgivning og annonsering i sosiale medier.
Siden tre år tilbake er det CoreCom som ligger bak introvideoene som Elverum Håndball har på hjemmekampene i Terningen Arena og Håkons Hall.
Man er med og rådgiver klubben innenfor den digitale verden og en herlig og positiv samarbeidspartner for Elverum Håndball.

Dokumentsenteret Hamar AS
Dokumentsenteret Hamar AS er din lokale totalleverandør av dokumentløsninger, lyd og bilde. Man leverer alt fra den enkle projektor, klase -og møterom, til store møterom med styring, skjermløsninger og digital skilting og hotell tv løsninger.
Med Kim Skogheim som entusiastisk driver og eier tas kunden godt vare på og sammen med 11 ansatte får du god service og kvalitet.
Vi gleder oss til ny sesong sammen.

Elverum Folkehøgskule
Elverum Håndballs samarbeid med Elverum Folkehøgskule strekker seg over flere områder. Gjennom flere ulike prosjekter har vi i snart ti år bidratt til det fantastiske skole, idretts og nå turistprosjekt som Elverum Folkehøgskule driver nede i Kasese i Uganda.
Siden et år tilbake er skolen med i Elverum Håndballs Nettverk og det samarbeidet har nå blitt forlenget.
Til høsten starter skolen opp håndballinje og den er allerede første året fulltegnet med 18 elever. Utrolig moro for håndballbyen.

Fargerike Flisa
Det stor glede vi sier velkommen til vår femte nettverkspartner fra Flisa. Fargerike Flisa er en anerkjent fagbutikk med over 70 år som bedrift.
Med kunder fra hele Glåmdalen og opp en bit over Elverum og inn i Sverige er Terje Husebæk og hans ansatte en meget godt kjent aktør i markedet.
I Elverum Håndball er vi glade over at vi vokser oss større i hele Innlandet og her passer Fargerike Flisa perfekt inn.

Njord kapitalforvaltning
Siden to år tilbake er Njord Kapitalforvaltning med i Elverum Håndballs B2B Nettverk. Med ukens signering forlenges det samarbeidet ytterligere. Njord arbeider innenfor mottoet «Vi skaper en trygg framtid basert på individuelle behov og personlig oppfølging».
Med investeringer for kundene med god avkastning er Njord Kapitalforvaltning en god samarbeidspartner.

Nortransport
Gjennom mange år har Elverum Håndball og Nortransport samarbeidet. Litt artig er at hvert år transporteres det gulv som brukes i Champions Leaguekampene av Nortransports lastebiler. Nortansport har hovedkontor på Stange og gjennomfører transporter både i Norge og utland. Med to nye år sammen håper vi på flere transporter av de lyseblå gulvene.

Nortømmer
Vi er glade over å forlenge vårt samarbeid med Nortømmer for de kommende to årene. Nortømmer er en stor aktør innenfor skognæring i Norge med hovedkontor i Elverum. I 2019 kjøpte man 1900000 kubikkmeter tømmer, og mann hogger i gjennomsnitt 23000 trær om dagen. Man planter 5500000 planter i året.

Olaf Silkebækken AS
Når Elverum Håndball spiller Europacupkamper på hjemmebane er det siden åtte år tilbake alltid med bestemannspremier fra Gullsmed Olaf Silkebækken.
Med over 100 års erfarenhet i fire generasjoner er Gullsmed Olaf Silkebækken en meget kjent gullsmedforretning.
Elverum Håndball er veldig stolte når vi leverer fine premier rundt i Europa til både våre egne spillere og til våre motstandere gjennom over 50 hjemmekamper i Europa.

Tide forsikring
Neste partner som har signert ny samarbeidsavtale denne uken er Tide Forsikring. Med kontorer over store deler av Norge er nærheten til kunden et viktig fokus.
I Elverum er det gjennom herlige Terje Gundersen som følger opp kundene med personlig forsikring og skreddersydde løsninger.
I Elverum Håndball gleder vi oss til to nye år sammen med Tide.