Elverum håndball henter ny venstreving! – Elverum

Elverum håndball henter ny venstreving!

Elverum Håndball signerer ny venstreving med målteft!

Elverum Håndball fortsetter jobben med å rigge et profesjonelt og godt Elitelag også kommende sesong, og jobben bærer frukter. Det legges ned betydelige antall timer for å dra i land de beste alternativene til «morgendagens» Elverum-tropp og nå er en ny signering i boks for de svarte og hvite.

Elverum Håndball kan i dag meddele at det er skrevet en 2 årskontrakt med den dyktige venstrevingen William Nilsen-Nygaard fra sommeren 2020.

Nilsen-Nyggaard spiller i dag i Rema 1000-ligalaget Halden og er opprinnelig fra Bærum. Forrige sesong havnet han som nr. 16 på toppscorerstatistikken til Eliteserien, og denne sesongen er han så langt nr 26. i ligaen.

Det er allerede kjent at Elverum venstrekant Alexander Ørjevik Westby går til Drammen neste sesong, og dermed går Nilsen-Nygaard inn som en naturlig erstatter i tospann med landslagsspiller Alexander Blonz. Dermed vil Elverum videreføre sin styrke på venstrevingen med to målfarlige talenter i kamp om spilletid.

Nilsen- Nygaard har gjennom den siste sesongen også opparbeidet seg erfaring fra spill mot andre europeiske lag, etter Haldens representasjon i EHF Challange Cup denne sesongen. Her har Nilsen-Nygaard scoret 18 mål for Halden på deres 4 kamper i Europa denne sesongen.

Spillerfakta:

Navn: William Nilsen-Nygaard
Født: 3.juli 1995
Fra: Bærum
Høyde: 191cm
Vekt: 94kg
Tidligere klubber: Haslum, Fjellhammer, Halden
Posisjon: Venstre kant

Målteft

Det er ingen tvil om at Elverum nå henter nok en ving som har målteft til neste sesongs tropp. Venstrevingen fra Halden Topphåndball har en evne til å sette seg på scoringslista jevnt og trutt, samtidig er det en toveis-spiller som leverer betydelig også i forsvarsposisjon.

Mål i Rema 1000-ligaen 19/20:
66 mål på 19 kamper (nr.26 på toppscorerlista)
Mål i NM 19/20:
30 mål
Mål i EHF Challange Cup 19/20:
18 mål på 4 kamper
Mål i Eliteserien 18/19:
94 mål (nr 16 på toppscorerlista)

Vi ønsker William velkommen til Elverum Håndball!