Alle mann til Follo! – Elverum

Alle mann til Follo!

Lørdag 7. mars kan bli en ny historisk dag for Elverum Håndball. Poeng borte mot Follo betyr seriegull. Med tap vil spenningen leve videre, og serien kan da avgjøres førstkommende tirsdag hjemme mot ØIF Arendal.

Det er ingen tvil om at guttene er motiverte for å avgjøre serien mot Follo. Det samme gjelder våre supportere. Vi vet at mange planlegger å reise til Stil Arena i Follo, og vi oppfordrer alle til å ta med seg en venn eller kollega på kampen.

Jo flere vi er, jo større mulighet har guttene våre til å vinne!

I Follo møter vi et lag som kommer til å kjempe maksimalt for å ødelegge en eventuell gullfest for oss. De har seks poeng igjen å kjempe om i serien, og ligger tre poeng bak Runar som per nå ligger på kvalikplassen. Så de som tror at denne kampen blir «grei skuring» må tro om igjen. Likevel må vi tåle å kalle oss for favoritter. Vi er Elverum Håndball, og har mål om å vinne alle kamper mot norske lag.

La oss gi gutta den støtten som skal til for å avgjøre serien! Dra på tur med gode venner til Follo, og sørg for å sikre deg billett til kampen mot ØIF Arendal på tirsdag!

#sammenforelverum

Det blir tøft mot Follo. Her fra forrige møte mellom lagene tidligere i sesongen. Foto: Lars Bryhn Nyland