I dag avsluttes seriespillet på hjemmebane med toppkamp mot ØIF Arendal! – Elverum

I dag avsluttes seriespillet på hjemmebane med toppkamp mot ØIF Arendal!

På tirsdag spilles årets siste hjemmekamp i serien, og denne gangen er det ØIF Arendal som kommer til Terningen Arena. Arendal kan med seier i Elverum sikre seg seriesølvet og en stor fordel inn i sluttspillet, mens Elverum på sin side har «kun» to poeng å spille om. Elverum vant som kjent seriegullet i forrige oppgjør mot Follo, men er nok veldig tente på å vise seg frem fra sin beste side mot Arendal. Kampen er viktig med tanke på at begge lag kan få et lite psykologisk overtak inn mot sluttspillet med seier i denne kampen. I tillegg er Arendal det eneste norske laget som Elverum ikke har vunnet over i år. Så selv om kampen i utgangspunktet ikke er av betydning så er det nok en heltent gjeng som vil fortsette gullfeiringen fra helgen med to poeng over Arendal på tirsdag. I tillegg vil seier til Elverum mest sannsynlig gi en ren sølvkamp mellom DHK og Arendal i siste runde.

Det har vært to virkelige formlag i de siste kampene i serien. Det ene er Elverum, mens det andre laget er gjestene fra Arendal. Selv om trener Marinko Kurtovic har vært fraværende på grunn av en operasjon denne våren har laget hans feid det aller meste av motstand av banen. Anført av ligaens beste venstreback, Martin Lindell. Så har ØIF vært meget solide. Svenske Lindell har gjort det så godt at et fransk proffeventyr venter han etter denne sesongen. Den hardtskytende venstrebacken har gjort 111 mål i årets serie, og er en av de aller viktigste spillerne for laget som nå ledes av André Jørgensen og Luka Panza.

Arendal har en veldig bred tropp i årets sesong, om ikke den bredeste. Med dobbeltdekning på alle plasser, og en rekke høyrehendte bakspillere har de masse spillere å rullere på. Med 2-3 spillere også utleid til andre klubber så har de veldig mange alternativer når det drar seg til. Evigunge Eirik Heia Pedersen, samt midtbackene Josip Vidovic og Mario Matic er de som oftest blir prioritert ved siden av Martin Lindell. Herman Vildalen som ble kjøpt ut av kontrakten fra Ribe-Esbjerg har slitt med skader i hele år, og spiller nok ikke kampen mot Elverum.

På venstrekanten har Arendal både Olaf Hofstad og vår tidligere spiller André Lindboe. Lindboe som var meget sentral i Arendal forrige sesong har måtte finne seg i å spille andre fiolin denne sesongen. Etter en oppkjøring som har vært preget av skader for Lindboe, så har Hofstad spilt seg varm i trøya og prestert meget godt for Arendalittene denne sesongen, noe som har gjort at rutinerte Lindboe ikke har fått like mye spilletid som han har ønsket. På motsatt side har de Sander Simonsen, en meget god kantspiller som bare blir bedre og bedre for laget som vant serien i forrige sesong.

På linjeposisjonen har Arendal forsterket veldig fra forrige sesong. Kristian Rammel og Lugi Quini har kommet inn, og i tillegg har de Jesper Munk og Laurits Rannekleiv i den posisjonen. Dette har gitt dem større muligheter for å rullere mer på laget og at spillerne alltid er fullt skjerpet når de står i forsvar. I tillegg har de Kristijan Jurisic i målet som er tilbake fra skade, noe som gjør at de har to toppmålvakter bakerst.

Elverum på sin side sliter med litt skader på noen av nøkkelspillerne sine. Både Thomas Solstad og Sebastian Henneberg har stått over de siste kampene, i tillegg er Jonas Elverhøy ute med skade i en lenger periode. Kampen har avkast 19:15 i Terningen Arena. Seriegullet skal deles ut, og vi håper du vil være med oss på festen. Kampen er også en fin oppladning til hva som venter i sluttspillet. Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!!