To Elverrumsspillere på rundens lag i Februar! – Elverum

To Elverrumsspillere på rundens lag i Februar!

Månedens lag i Rema 1000-ligaen for Ferbuar er tatt ut, og 2 Elverumsspillere er tatt ut!

Magnus Fredriksen

Elverums playmaker har vært en gigant på banen gjennom februar. Fredriksen viser sin eminente evne til å spille opp sine medspillere og sørge for at laget kan vise sin kollektive styrke både fremover og bakover på banen. Fredriksen har ikke bare elvert i Rema 1000-ligaen, men også vært en avgjørende faktor for Elverum store prestasjoner i EHF Champions League.

Sigvaldi Gudjonsson

Kapteinen til Elverum har satt et betydelig preg på Rema 1000-ligaen denne sesongen, og tar sin 3 utmerkelse som spiller på månedens lag denne sesongen. En farstmaskin som pusher laget fremover på banen og leverer skudd og finter som sender motstandernes keepere i pølsebua. Med 28 mål i februar viser han store kvaliteter også denne måneden. også han har vært en betydelig drivkraft i Elverums velspilte kamper i EHF CHampions League.

Dette er månedens lag for februar

Målvakt: Bertram Obling, Halden
Venstreving: Sindre Heldal, Nærbø
Venstreback: Martin Lindell. ØIF Arendal
Playmaker: Magnus Fredriksen, Elverum
Høyreback: Bejamin Hallgren, Follo
Høyrekant: Sigvaldi Gudjonsson, Elverum
Strekspiller: Aksel Strupstad, Bækkelaget

Vi gratulerer med plassen på månedens lag!