Gode samarbeid skjer også i «Koronatider» – Elverum

Gode samarbeid skjer også i «Koronatider»

Elverum Håndball setter lys på gode samarbeid og hvordan klubbens partnere benytter hverandre i den tøffe tid vi er inne i.

Vi har tatt en prat med Sigmund Høye i Veksthuset Bemanning AS og som har blitt engasjert av en annen samarbeidspartner i nettverket, YC Eiendom, til et meget spennende rekrutteringsoppdrag.

Elverums største private eiendomsforvalter søker ny daglig leder da ikoniske Rolf Gundersrud trer over i pensjonistenes rekker i løpet av året.

Sigmund forteller at man er i full gang med oppdraget og at avtalen beskriver godt hvordan bruken av nettverket kan benyttes på en fruktbar måte.

YC Eiendom har benyttet oss i Veksthuset Bemanning AS. Vi har kjøpt avisannonser i Østlendingen, samt radioreklame via Lokalradioene Innlandet AS.

Sigmund Høye, Partner/Senior Rådgiver Veksthuset Bemanning AS
Sigmund Høye

Sigmund forteller engasjert at når varen eller tjenesten finnes i nettverket og kvalitet og pris er konkurransedyktig er medpartnere i nettverket stedet å gå.

Når vi ringer opp Rolf i YC Eiendom for å høre om samarbeidet er han inne på samme linje som Sigmund.

Å bruke andre samarbeidspartnere i nettverket er veldig viktig. Vi ser alltid der først og finner vi det vi trenger handler vi der. Skal vi får til ting i Innlandet må vi handle av hverandre.

Rolf Gundersrud, Daglig leder YC Eiendom
Rolf Gundersrud

I Elverum Håndball er slike nyheter gladsaker som vi absolutt tåler i disse tider. Vi håper å kunne skrive om mange flere de kommende ukene og at det kan være med og sette litt lys på tilværelsen.

Les mer om den spennende jobbmuligheten her!

#sammenforelverum #sammenforinnlandet