Elverum Håndball med ny samarbeidspartner – Elverum

Elverum Håndball med ny samarbeidspartner

Vi er veldig glade over å presentere Elverum Regnskapsservice AS som ny samarbeidspartner til Elverum Håndball de kommende årene. Både Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Bjørkman, daglig leder Lars Gøbel og gründer av selskapet Erling Gramstad er glade for samarbeidet.

Elverum Regnskapsservice er et regnskapskontor som har gjort store endringer på kort tid. De har utvidet arbeidsstokken og flyttet inn i nye moderne lokaler. De har også gått over til nye tekniske løsninger som Tripletex og 24SevenOffice, som gjør at kundene kan ha mulighet til å være mer delaktige i regnskapsjobben.

1.mai utvides arbeidsstokken igjen når dyktige Lene Møllerbakken (innfelt i bildet) blir en del av gjengen i Elverum Regnskapsservice. Lene har mange års erfaring som autorisert regnskapsfører og driver av regnskapskontor. Den 1. juni utvides det ytterligere med to nye erfarne autoriserte regnskapsførere, Islin Hornkvern og Irina Løndalen.

I en veldig usikker tid er det gledende med bedrifter som velger å bli en del av Elverum Håndballs B2B Nettverk. Vi gleder oss og håper på mange gode år sammen.