To Elverumsspillere på månedens lag i mars! – Elverum

To Elverumsspillere på månedens lag i mars!

Månedens lag i Rema 1000-ligaen for Mars er tatt ut, og 2 Elverumsspillere er tatt ut!

Magnus Fredriksen

Elverums playmaker har vært en gigant på banen gjennom mars akkurat som i februar. Fredriksen viser sin eminente evne til å spille opp sine medspillere og sørge for at laget kan vise sin kollektive styrke både fremover og bakover på banen. For andre måned på rad er han tatt ut på månedens lag! Fredriksen har levert en klassesesong i sin siste periode i svart og hvitt, og skulle levere tidenes sluttspill, men det ble dessverre med seriespill denne sesongen, Fredriksen kan virkelig gå ut av sesongen med hodet høyt hevet på månedens lag!

Sigvaldi Gudjonsson

Kapteinen til Elverum har satt et betydelig preg på Rema 1000-ligaen denne sesongen, og tar sin 4 utmerkelse som spiller på månedens lag denne sesongen. En farstmaskin som pusher laget fremover på banen og leverer skudd og finter som sender motstandernes keepere i pølsebua. Sigvaldi er nå ferdig i svart og hvitt og har virkelig vist hva han er god for denne sesongen. Nå går turen videre til Polen og Kielce. En solid avslutning på sesongen, til tross for at det aldri ble mulig å kjempe om trippelen slik vi alle hadde drømt om!

Det kan for Elverumsfansen også være grunn til å legge merke til at den kommende Elverumsspilleren William Nilsen-Nygaard også kom med på månedens lag for mars!

Dette er månedens lag for mars

Målvakt: Rasmus Bech, Drammen
Venstreving: William Nilsen-Nygaard , Halden
Venstreback: Martin Lindell. ØIF Arendal
Playmaker: Magnus Fredriksen, Elverum
Høyreback: Emil Sundal, Bækkelaget
Høyrekant: Sigvaldi Gudjonsson, Elverum
Strekspiller: Mike Lønne, Nærbø

Vi gratulerer med plassen på månedens lag!