Jesper Gulliksen: -Ingen tvil om at Elverum er en Håndballby(!) – Elverum

Jesper Gulliksen: -Ingen tvil om at Elverum er en Håndballby(!)

Vi har tatt en prat med Jesper Johan Gulliksen, etter sesongen, han summerer sesongen fra sin side, forteller om skaden som har satt han på sidelinja og kampen om spille seg oppover i stystemet!

#1 Jesper Johan Gulliksen
Født: 07.09.1999
Posisjon: Målvakt
Sesonger i klubben: 2

Det ble en brå slutt på sesongen for deres del, men dere rakk å løfte både NM-gull og seriegull. Hvordan vil du oppsummere sesongen dere har lagt bak dere?

-Sesongen syns jeg har vært helt fantastisk! Hvem skulle tro at topplagene i Europa blir svette av lille Elverum? Rema 1000-ligaen synes jeg også har vært helt fantastisk! Å vinne serien med en god del kamper til gode, syns jeg er en fantastisk demonstrasjon av gutta!

Du har jo vært utrolig uheldig og blitt satt ut av spill med skade store deler av sesongen, hvordan står det til med Jesper nå og hva var det egentlig som satte deg på sidelinjen?

Ja, jeg har vært utrolig uheldig det siste året, i februar 2019 slo jeg opp et gammelt brudd i hånda som jeg egentlig bare trodde var en strekk av noe slag, men etter et halvt år med vondt i hånda, dro jeg for å sjekke om det var brukket, og det var det! Båtbeinet som bruker lang tid på å gro ordentlig og selv etter operasjon så ville det ikke gro ordentlig, men satser på at neste operasjon blir min siste! Ellers har jeg det veldig fint, til tross skader er jeg alltid på trening og er med gutta på laget!

Hvordan skal du ta deg tilbake til å kjempe om A-lagsspill nå?

Med steinhardt arbeid i korona-perioden nå og etter operasjon er jeg motivert som aldri før til å bli ordentlig gjennomtrent før sesongen starter opp igjen, jeg har heller ikke hastverk med å komme meg tilbake, vil at det skal bli en stabil og gradevis progresjon for å komme meg i slaget igjen!

Du har nå lagt bak deg 2 sesonger i Elverumstrøya, og vært med på noen elleville år, hvordan er det å være en del av A-laget i Elverum Håndball?

Det har vært en barndomsdrøm som har gått i oppfyllelse! Jeg har fått opplevelser som få i håndballverden får oppleve og fått venner for livet!

Til tross skader er jeg alltid på trening og er med gutta på laget!

Elverum er betegnet som hele Norges Håndballby, hva har det gjort for deg som håndballspiller?

Ingen tvil om at Elverum er en håndballby og det har gjort opplevelsen av Elverum 10 ganger s1terkere. Jeg kommer opprinnelig fra en by hvor fotball er greia og minimal interesse rundt håndball, så Elverum har rett og slett vært fantastisk for min del.

Årets sesong har bydd på to titler og en hel masse håndballfester, blant annet i Champions League. Hvordan vil du oppsummere CL-sesongen slik du har sett den?

CL-sesongen sett med mine øyne har vært super! Vi vet at det kanskje det ikke vises på tabellen, og vet det er klisje å nevne budsjett og alt det der, men jeg er virkelig imponert over gutta som gir alt på gulvet, uten ett snev av frykt i øynene.

Jesper Gulliksen kom til Elverum forrige sesong!

Det ble en lang sesong til tross for at det ble en brutal avslutning og ikke noe sluttspill. Hva har vært de største overraskelsene denne sesongen synes du?

Egentlig ikke vært så mange overraskelser denne sesongen, men om jeg skulle tatt ut en så var det at vi har spilt så bra i både CL og Rema 1000-ligaen til tross for tungt kampprogram!

Hvem er ditt største forbilde?

Magnus Fredriksen

Hva er ditt mål for framtida?

Bli skadefri og spille meg oppover i Elverum systemet!

Hva er ditt absolutt største øyeblikk som Elverumsspiller så langt?

Er mange å ta av, men aldri vært så glad som når Simen scorer mål i sluttsekundene i Champions League!

Din siste appell til Elverums-supportene etter en fantastisk sesong:

Tusen takk for at dere er helt gærne og hjelper oss med å vinne selv di tøffeste kampene!

Jesper Johan Gulliksen