#sammenforelverum – mer enn en «hashtag» – Elverum

#sammenforelverum – mer enn en «hashtag»

I sosiale medier bruker mange ulike «hashtags» – eller emneknagg for de som heller bruker det ordet. På de fleste bilder på Instagram og Facebook kan man se emneknagger som #greatday #sologsommer #coronadrit

Emneknaggene brukes til å beskrive ulike ting som følelser, været, politikk, sport og livets lyse og mørke opplevelser. Noen emneknagger beskriver flere ting, og ulike mennesker kan ha ulikt syn på hva emneknaggen egentlig beskriver.

Emneknaggen #sammenforelverum brukes mye rundt Elverum Håndball. Og den betyr mye forskjellig basert på hvem du spør. For meg handler #sammenforelverum om spesielt én ting: at vi står sammen i med- og motgang!

For meg handler det ikke bare om med- og motgang innen håndball. Det handler om alt som er rundt oss i Elverum. Vi står sammen når en frivillig mister sin kjære, vi står sammen når en spiller blir skadet, vi står sammen når vi er slitne, vi står sammen når vi er glade, , vi står sammen når en klubb sliter økonomisk, vi står sammen når pokalen løftes – og vi står sammen når et virus setter stopper for aktiviteten vår.

Derfor er kampanjen «Elverumsidretten vs. Korona» en kampanje som virkelig passer inn i det som betyr #sammenforelverum for meg. Nå tar vi et felles tak og hjelper idretten i byen vår. Uten aktivitet vil følgene bli negative, og det må vi prøve å forebygge. At alle idrettsklubber kan gi et tilbud til barn og unge i Elverum er veldig viktig. Idrett sosialiserer, inkluderer og integrerer. Sammen med skole er idrett og kultur den viktigste faktoren til at vi får barn og unge som har en fantastisk hverdag.

Per nå har barna ingen av delene. Joda, de har hjemmeskole og kan trene i hagen. Men det er ikke nok. Det er idrettens oppgave å sørge for at barna kan komme tilbake til den aktiviteten de synes er mest morsomt. Og det gjør vi blant annet med denne kampanjen.

Jeg oppfordrer alle til å støtte kampanjen for Elverumsidretten!

Se hvordan du kan gjøre det her

Med ønske om en god påske, og at vi skal komme sterkt ut av denne tiden #sammenforelverum

Mads Fredriksen, Daglig leder Elverum Håndball