Elverumsidretten vs. Korona – dette er Elverum Atletklubb – Elverum

Elverumsidretten vs. Korona – dette er Elverum Atletklubb

Elverum har mange idrettsklubber. Nå står klubbene sammen og kjemper mot Korona-viruset i en felles kampanje – Elverumsidretten vs. Korona. På EHH.no kommer vi til å presentere klubbene som kjemper #sammenforelverum. Først ut er Elverum Atletklubb.

Leder i Elverum Atletklubb, Robert Grønland, har dette å fortelle om EAK:

«Elverum Atletklubb er en klubb for vektløftere og er tilsluttet Norges vektløfterforbund. I vektløfting konkurrerer man i øvelsene rykk og støt. Klubben ble stiftet høsten 2018 og er eneste kraftsportklubb i Elverum. Elverum Atletklubb har ca 40 medlemmer i alderen 10 -47 år, med en kvinneandel på 46%. Til tross for sin korte levetid har EAK allerede rukket å ta flere medaljer i norske mesterskap. EAK trener og holder vektløfterstevner i lokalene til CrossFit Elverum.»

Støtt gjerne Elverum Atletklubb i denne kampanjen som Elverum Håndball drar i gang for idretten i Elverum

Robert Grønland, leder i EAK

Nederst i denne artikkelen ser du hvordan du kan støtte Elverum Atletklubb i kampen mellom Elverumsidretten og «Korona HK».

Her ser du noen av de som er med i EAK
Her ser du noen av de som er med i EAK

Slik støtter du Elverum Atletklubb:

  • Gå inn på Vipps og søk opp nummer 576679 eller skriv «Elverum Håndball Diverse»
  • Kjøp så mange billetter du vil (100 kr per billett)
  • Skriv i kommentarfeltet «Elverum Atletklubb» – på denne måten støtter du EAK med 50% av summen du har kjøpt billetter for
  • Betal og gled deg til kampen mellom Elverumsidretten og Korona!
  • Fortell dine venner om rekordforsøket, og spre budskapet til alle du kjenner! For eksempel ved å dele denne saken i sosiale medier.