Elverumsidretten vs. Korona – dette er Elverum Svømming – Elverum

Elverumsidretten vs. Korona – dette er Elverum Svømming

Elverum har mange idrettsklubber. Nå står klubbene sammen og kjemper mot Korona-viruset i en felles kampanje – Elverumsidretten vs. Korona. På EHH.no kommer vi til å presentere klubbene som kjemper #sammenforelverum. Neste klubb ut er Elverum Svømming.

Leder i Elverum Svømming, Lena Jordan, har dette å fortelle om svømmeklubben:

«Elverum svømming er en aktiv klubb driftet hovedsakelig på dugnad og frivillighet! Klubben tilbyr svømmeskole fra fylte 4 år, voksensvømming og konkurransesvømming. Vi er en aktiv gjeng med ca 300 barn i svømmeskolen og 40 konkurransesvømmere.»

«Barna på svømmeskolen følger kursene fra Norges svømmeforbund under instruksjon og ledelse av våre flinke instruktører. Flere av de eldre svømmerne våre er selv instruktører to dager i uka etter sin egen svømmetrening! Barna lærer og bli trygge i vannet, gli og å flyte! Deretter kommer det mer tekniske inn, som å bruke beina som motor med gode beinspark, svømme på rygg med og uten plate, lære seg og ha ansiktet ned i vannet og prøve seg på crawltak! Som dere skjønner er det mange milepæler for de små svømmerne! Klubben opplever mye glede og mestring under svømmeskolens timer! Under svømmeskolen kan man også være med på svømmecup i Hedmark hvor man deltar på inntil 5 stevner. Det er utrolig spennende og det vanker flotte premier og pokaler til de iherdige svømmerne! Overnatting har vi også fått til!»

«Når barna etter hvert har kommet seg til topps i svømmeskolen, har de mulighet til å komme på vårt første konkurranseparti. Det betyr at de nå ikke bare er på «svømming», men faktisk på svømmetrening! Det er stas! Treningsmengden øker og forventningene øker fra både trener og svømmeren selv!»

Nederst i denne artikkelen ser du hvordan du kan støtte Elverum Svømming i kampen mellom Elverumsidretten og «Korona HK».

«Klubben har ca 40 konkurransesvømmere fordelt på 4 partier! De har mye felles opplegg gjennom sesongen, svømmestevner, treningsleirer og sosialt med hverandre. Aldersspennet blant våre konkurransesvømmere pr nå er 10 til 18 år, i tillegg har vi noen voksne svømmere som hevder seg godt i både trening og konkurranse. Konkurransepartiene holdes i sjakk av vår supre hovedtrener, hun holder kontroll på sitt trenerteam og klubben har dyktige studenter fra Høgskolen i praksis!»

«De eldste svømmerne deltar på både nasjonale og internasjonale stevner. Svømmerne våre er motiverte og dedikerte til sin trening med to dager svømmetrening før skoletid i tillegg til trening 6 dager i uka! Det er en super gjeng, flinke til å disponere dagene sine til svømmetrening og skole! Vi er utrolig stolte av hva de presterer og mestrer!»

«De eldste svømmerne deltar på både nasjonale og internasjonale stevner. Svømmerne våre er motiverte og dedikerte til sin trening med to dager svømmetrening før skoletid i tillegg til trening 6 dager i uka! Det er en super gjeng, flinke til å disponere dagene sine til svømmetrening og skole! Vi er utrolig stolte av hva de presterer og mestrer! Elverum svømming håper at det igjen vil være mulig og komme tilbake i bassenget for å trene og gjøre det vi kan best! Det er mange barn og unge som er knyttet opp til idrett i Elverum, vi vet det betyr mye for dem! Idretten spiller en utrolig viktig rolle, det er en sosial arena og en trygg møteplass for å møte venner og trenere. Det er et stort savn og ikke kunne ha disse holdepunktene i hverdagen, noe man merker veldig godt under denne situasjonen vi nå befinner oss i.»

Vi står sammen og håper vi snart kan møtes!

Lena Jordan, leder i Elverum Svømming

Slik støtter du Elverum Svømming:

  • Gå inn på Vipps og søk opp nummer 576679 eller skriv «Elverum Håndball Diverse»
  • Kjøp så mange billetter du vil (100 kr per billett)
  • Skriv i kommentarfeltet «Elverum Svømming» – på denne måten støtter du svømmeklubben med 50% av summen du har kjøpt billetter for
  • Betal og gled deg til kampen mellom Elverumsidretten og Korona!
  • Fortell dine venner om rekordforsøket, og spre budskapet til alle du kjenner! For eksempel ved å dele denne saken i sosiale medier.