Gudjonsson kan bli årets publikumsfavoritt: – Trenger din hjelp! – Elverum

Gudjonsson kan bli årets publikumsfavoritt: – Trenger din hjelp!

Elverumsspiller Sigvaldi Gudjonsson har levert en fantastisk sesong i svart og hvitt, det er lagt merke til både i Norge, men også ute i Europa.

Den islandske stjerne-vingen har levert på det islandske landslaget, herjet i den norske cupen, rundspilt motstanderne i Rema 1000-ligaen og vist muskler mot de største spillerne i verden i EHF Champions League, en ellevill sesong av Sigvaldi Gudjonsson og det har gitt resultater.

Ikke bare har Gudjonsson nå sikret seg kontrak med det europeiske storlaget Kielce i Polen, han er også tatt ut som Elverum kandidat til årets publikumsfavoritt i Rema 1000-ligaen.

Vi er ikke i tvil! Få om noen har laget så mye show for publikum som Gudjonsson har denne sesongen, og ikke bare kan han lage show og magi, han har også stått fram som ligaens desidert beste spiller!

Tittelen som årets publikumsfavoritt henger høyt i norsk håndball, vi synes virkelig at kaptein Sigvaldi Gudjonsson har fortjent å løfte sitt «tredje» trofé denne sesongen i sin siste sesong som Elverumsspiller.

Sigvaldi har virkelig tatt sin rolle i Elverum og skapt en atmosfære og et trøkk det oser av, sammen med sine lagkamerater. Vi er utrolig stolte og imponerte over innsatsen som er lagt ned!

Blant toppscorerne i EHF Champions League, blant toppscorerne i NM, blant toppscorerne Rema 1000- ligaen, en fantastisk målmaskin med en magisk energi!

Har du enda ikke stemt? Siste frist er søndag 19.april! Men vent ikke!

Klikk deg inn og stem på den av kandidatene du mener har stått fram som årets publikumsfavoritt!

Stemme gjør du her:

https://j.mp/3dD0wit

Lykke til med stemmegivingen!

Vi fortsetter å stå #sammenforelverum