Elverumsidretten vs. Korona – dette er Elverum Bowlingklubb – Elverum

Elverumsidretten vs. Korona – dette er Elverum Bowlingklubb

Elverum har mange idrettsklubber. Nå står klubbene sammen og kjemper mot Korona-viruset i en felles kampanje – Elverumsidretten vs. Korona. På EHH.no kommer vi til å presentere klubbene som kjemper #sammenforelverum. Neste klubb ut er Elverum Bowlingklubb.

Leder i Elverum Bowling, Ove Osgjelten, har dette å fortelle om bowlingklubben:

«Elverum Bowlingklubb er en relativt ung klubb. Året 2002, omtrent samtidig med Elverum første bowlinghall ble etablert, så Elverum bowlingklubb dagens lys. En gjeng ivrige «bedriftsspillere» ønsket å videreutvikle spillet og få mer konkurranse, gikk sammen og startet klubben. Antall aktive medlemmer har variert en del. Man har vært oppe i 40 – 50 medlemmer, til i dag hvor vi er rundt 20. Dette er 20 som deltar i seriekamper og turneringer i regi av Norges Bowlingforbund. Man må være medlem i en klubb og ha løst spillerlisens for å kunne delta i nevnte aktiviteter.»

«I tillegg har vi medlemmer som kun er med å trener. Alders sammensetningen på medlemmene er fra rundt 20 år og opptil over 80 år. Hovedtyngden av medlemsmassen ligger nok på + 50 år. Vi har både damer og herrer som spiller. Klubben har to herrelag og 1 damelag. I tillegg stiller vi med to lag i veteranligaen, som er for spillere som har passert 50 (for herrene) og 45 (for damene). Mange av klubbens medlemmer spiller turneringer rundt omkring i landet, noen ganger med gode resultater.»

Nederst i denne artikkelen ser du hvordan du kan støtte Elverum Bowling i kampen mellom Elverumsidretten og «Korona HK».

Osgjelten fortsetter:

«Bowling er en særdeles sosial sport. Du trenger ikke å være veldig god for å begynne og du blir fort en habil spiller. Noe våre gode instruktører hjelper deg med. Alder spiller ingen rolle heller når det gjelder bowling. Selv om klubben i dag har mange eldre spillere, så ønsker vi oss flere yngre medlemmer. Og gjerne flere jenter. Så er du gutt eller jente i aldersgruppen 12 – 25 år som har lyst til spille bowling, så er det bare å ta kontakt. Enten med meg eller hallen i Bryggeriet.»

«Klubben har faste treninger på tirsdagene og lørdagene. I tillegg blir det en treningsdag i uken som blir tilrettelagt de yngre fra høsten av. Dette for å tilpasse dere som går på skole.»

Høres det spennende ut? Kom og prøv da vel! Lover deg masse moro og spenning. Hva må du ha med deg? Ingenting! Sko og kule får du i hallen. Skulle du synes dette er noe for deg, hjelper vi deg til å skaffe eget tilpasset utstyr.

Ove Osgjelten, leder Elverum Bowlingklubb

Slik støtter du Elverum Bowlingklubb:

  • Gå inn på Vipps og søk opp nummer 576679 eller skriv «Elverum Håndball Diverse»
  • Kjøp så mange billetter du vil (100 kr per billett)
  • Skriv i kommentarfeltet «Elverum Bowling» – på denne måten støtter du bowlingklubben med 50% av summen du har kjøpt billetter for
  • Betal og gled deg til kampen mellom Elverumsidretten og Korona!
  • Fortell dine venner om rekordforsøket, og spre budskapet til alle du kjenner! For eksempel ved å dele denne saken i sosiale medier