Jonas Myreng Elverhøy: På lån til Sandefjord! – Elverum

Jonas Myreng Elverhøy: På lån til Sandefjord!

På tide å prøve noe nytt, sier Myreng Elverhøy.

Elverum og Sandefjord utveksler spillere i disse dager, fra før er det kjent at Kristian Hübert Larsen går fra Sandefjord til Elverum, slik Simen Holand Pettersen gjorde for noen år tilbake. Det er også allerede kjent at Sander Wennberg Linderud har skrevet kontrakt med Sandefjord og nå er det også klart at Jonas Myreng Elverhøy følger etter til hvalfangerbyen på lån.

Jonas er ordentlig Elverumsing og startet sin håndballkarriere i Hernes Håndball, før han fikk muligheten i Elverumsdrakta. De siste sesongene har han stått klar når behovet har meldt seg i A-lagstroppen og han har hatt flere innhopp i Rema 1000-ligaen.

I alt har han bidratt for på A-lagsnivå for Elverum de siste 3 sesongene og står med 13 mål for A-laget i norske turneringer. Elverhøy har også fått sin debut i EHF Champions League og står med 2 mål i den gjeve europeiske turneringen.

Myreng Elverhøy som ruver 203 cm over bakken har vært svært tålmodig og har et stort potensiale, nå får han muligheten til å bli enda bedre når han nå får mer spilletid på lån hos Sandefjord.

Elverhøy har fått seg en god dose erfaring i sekken allerede, til tross for at han bare er 19 år! Med en slik skuddarm vil mange framtidige forsvarsspillere og keepere slite med å håndtere unggutten fra Hernes, dersom denne utviklingen fortsetter i den gode takten!

Elverhøy har ikke bare levert på Elverums A-lag, han har også lagt ned mye spilletid for Elverums rekruttlag, og ikke minst vært representert i flere år på Juniorlandslaget LM-00! Han har i alt 50 landskamper på yngre landslag og står registert med 77 scoringer. På samme landslag har også også kommende Elverumsspiller Kristian Hübert Larsen vært aktuell, han kommer da fra Sandefjord, samme klubb som Jonas nå går på lån til.

Myreng Elverhøy blir altså ikke borte fra Rema 1000-ligaen, men vil bli å se i blått neste gang han entrer Terningen Arena.

Vi ønsker Jonas lykke til med oppholdet i Sandefjord!

Elverum Håndball