Elverumsidretten vs. Korona – dette er Hernes IL – Elverum

Elverumsidretten vs. Korona – dette er Hernes IL

Elverum har mange idrettsklubber. Nå står klubbene sammen og kjemper mot Korona-viruset i en felles kampanje – Elverumsidretten vs. Korona. På EHH.no kommer vi til å presentere klubbene som kjemper #sammenforelverum. Neste klubb ut er Hernes Idrettslag.

Leder i Hernes IL, Stine Nyengen Brenden, har dette å fortelle om HIL:

«Hernes IL ble stiftet på Norvang 4.februar 1918 av initiativtaker Jens Håberget. Det ble startet med ivrige sykkelrytter og langrennsløpere, og det ble arrangert både sykkelritt, skirenn og hopprenn de første årene, etterfulgt av kombinert, friidrett, ungdomsgruppe og seniorgruppe. I dag er det håndball, fotball, ski og skiskyting idrettene som representerer idrettslaget, og vi har rundt 260 aktive medlemmer.»

«Idrettslaget har flere idrettsanlegg som er bygd opp fra starten på 70 tallet frem og til i dag. Øyenbana er en 11- bane som stod ferdig på 80 tallet, og de siste årene har det blitt gjennomført forbedring av fasiliteter rundt bana, som parkering og garderobe. Kunstgressbanen ved Hernes skole fikk nytt kunstgress sommeren 2018.»

Nederst i denne artikkelen ser du hvordan du kan støtte Hernes IL i kampen mellom Elverumsidretten og «Korona HK».

Brenden fortsetter:

«Ski- og skiskytteranlegget ble bygd på 70 tallet, med oppgradering de siste årene med bl. forlengelse av lysløypa og rehabilitering av skiskytteranlegg. Her arrangeres det klubbrenn gjennom vinteren.»

«I 2001 stod klubbhuset ferdig på Varden. Klubbhuset består av kjøkken, stort lokale, toalett, dusjer, møterom både oppe og nede i kjeller. Lokalet blir i dag utleid til ulike arrangementer.»

Hernes ILs verdigrunnlag er fellesskap, glede, helse og ærlighet. Vi skal være en inkluderende klubb for alle, og vi skal tilby en arena hvor alle skal føle mestringsfølelse.

Stine Nyengen Brenden, leder av Hernes IL

Slik støtter du Hernes IL:

  • Gå inn på Vipps og søk opp nummer 576679 eller skriv «Elverum Håndball Diverse»
  • Kjøp så mange billetter du vil (100 kr per billett)
  • Skriv i kommentarfeltet «Hernes IL» – på denne måten støtter du HIL med 50% av summen du har kjøpt billetter for
  • Betal og gled deg til kampen mellom Elverumsidretten og Korona!
  • Fortell dine venner om rekordforsøket, og spre budskapet til alle du kjenner! For eksempel ved å dele denne saken i sosiale medier