Flisa Trykkeri og Elverum Håndball forlenger og øker samarbeid – Elverum

Flisa Trykkeri og Elverum Håndball forlenger og øker samarbeid

Det er med stor glede vi i dagene har forlenget det gode samarbeid Elverum Håndball har med Flisa Trykkeri og Spire Digital. Etter åtte sesonger sammen skal samarbeidet nå tar til enda større høyder.

Det er med stor glede vi i dagene har forlenget det gode samarbeid Elverum Håndball har med Flisa Trykkeri og Spire Digital. Etter åtte sesonger sammen skal samarbeidet nå tar til enda større høyder.

Stifter et Fair Play-pris

Som en del av videre samarbeid skal Flisa Trykkeri ved hver hjemmekamp til Elverum Håndball plukke ut en spiller på hjemmelaget som vinner dagens Fair Playpris. Å vinne er viktig i toppidrett, men kan man i tillegg gjøre det med å opptre på en fair og sporty måte mot med og motspillere, er det noe Flisa Trykkeri og Elverum Håndball ønsker å sette ekstra lys på de kommende to sesongene.

Nettverket med besøk på Kvisle Utviklingspark

I tråd med at Elverum Håndball B2B Nettverk vokser seg sterkere og større i hele Innlandet, skal vi nå legge et par av nettverkets treffer utenfor Elverum. En av de treffene vil skje i samarbeid med Flisa Trykkeri hvor vi skal besøke Kvisle Utviklingspark som i dag er både hotell for bobiler og caravaner, lager og logistikksenter og næringslokaler for en rekke virksomheter.

Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Bjørkman kommenterer:

Å forlenge og utøke samarbeidet med Flisa Trykkeri er en stor glede for Elverum Håndball. Med et fantastisk eierskap i Per-Otto og Ole Peder stråler hele bedriften av herlige folk som setter kvalitet og service i fremste rommet.

Flisa Trykkeri er stor partner til klubben og blant annet leverer de vår markedskatalog, klappers, akkrediteringskort, EHF Champions Leaguemagasinet som vi er så stolte av.

I likhet med Flisa Trykkeri er Elverum Håndball utfordreren fra landet som har tatt seg hele vegen opp i Norgestoppen og der skal vi sammen fortsette å prege landet på hver vår arena.

Stian Lauten Flisa Trykkeri kommenterer:

Elverum Håndball er en av de viktigste brikkene i vårt markedsarbeid. Her er vi med på en av innlandets største markedsplasser samt en klubb som kan arrangement på den rette måten. (Både sportslig og B2B) Etter så mange år har Elverum Håndball blitt en del av våre hjerter og vi gleder oss til flere gode år sammen med dere.