Med signeringen av Luc Abalo viser vi alvor med målet om å bli best i Norden – Elverum

Med signeringen av Luc Abalo viser vi alvor med målet om å bli best i Norden

Når Nils Kristian torsdag morgen sendte meg et bilde av signaturen til Luc Abalo hadde jeg utrolig vanskelig for å ta inn over meg at det virkelig var sant.

Til tross for at jeg med egne øyner kunne se på bildet, gikk det uansett ikke opp for meg før langt ut på kvelden etter 100-talls avisartikler, tv-reportasjer og videoen hvor Luc hilser til alle i klubben.

Sammen med Nikola Karabatic er Luc Abalo den spilleren som har vært med gjennom hele Frankrikes gullalder med 2 OL-gull, 3 Vm-gull og 3 Em-gull.

Han har spilt i de største klubbene i verden og herjet i 20 år. Jeg husker fortsatt når bestevennen min som sto i mål for det svenske 84-landslaget pratet om en Abalo som lekte med Sverige i Junior-Em og VM.

Nå skal altså den samme Luc Abalo spille i den sorte og hvite drakten foran den by og region som elsker håndball så høyt.

Vi har siden noen år tilbake arbeidet hardt med mål om å etablere Elverum som en kontinuerlig klubb i Europa og vi har også satt oss mål om å bli best i Norden.

Slike mål mener jeg er helt nødvendige for å pushe organisasjonen videre opp og fram, men det kan også gjøre at man får press på seg som man ikke takler.

Med 12377 tilskuere mot PSG, 9400 mot Flensburg og med signeringen av verdensstjernen Luc Abalo viser vi til de grader alvor med målet om å bli best i Norden.

Danske ligaen er fortsatt et par nivåer bedre og framfor alt jevnere enn den norske ligaen. Men mange klubber i Norge vokser bra om dagen og når vi som flaggskip går foran med profiler som Abalo, Mathe og Pujol så viser vi at vi bare blir sterkere og sterke for hvert år som går.

Torsdagen var en skikkelig merkedag for regionen, byen og ikke minst klubben vår. Er du en av alle som på en eller annen måte er med og bidrar, har bidratt så er kan du strekke på deg litt ekstra.

Synd at ikke Rolf Sætermoen kunne få med seg signeringen før han gikk bort, det hadde han vært verd, Elverumshallen og landsseriens fader.

Nå venter en utrolig spennende sommer før vi skal jakte poeng igjen. I slutten på juni får vi vite om det blir EHF Champions League eller EHF European League. Vi krysser fingrene, jobber hardt som alltid og sammen får vi til mye.

Sammen mot målet om best i Norden og Benveniue Luc Abalo

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball