Sammen med sesongkort – Elverum

Sammen med sesongkort

Vi er snart midt i sommeren og med god temperatur på gradestokken og lange lyse netter. Livet har sakte, men sikkert begynt å komme tilbake til mer normale forhold.

Vi kan igjen klippe håret, gå på restaurant, møte venner om enn med litt avstand. Om vi til høsten får møtes i en full Terningen Arena rår det stor usikkerhet rundt da det fortsatt er maksimalt 50 personer som får samles på et sted (skal økes til 200 den 15.juni).

Usikkerheten rundt høsten og kampene er noe av det vi på håndballkontoret får spørsmål om hver dag opptil flere ganger.

Mange lurer på hva vi tror, og hva vi tenker om det blir sånn at kampene må spilles uten eller med begrenset publikum.

Jeg ønsker at vi hadde bedre og klarere svar enn det vi kan gi til alle Elverum Håndball supportere, men for tilfellet kan vi bare avvente hvordan ting utvikler seg og håpe på at samfunnet enda mer kommer tilbake til det normale.

Det finnes ikke noe vi heller vil i disse dager enn å få samle alle supportere i Terningen Arena, kjenne på samholdet, adrenalinet, tilhørigheten og ønsket om at våre gutter og jenter skal spille fantastisk håndball foran et euforisk publikum.

Uten vårt fantastiske publikum og den vanvittige interessen som det er rundt klubben hadde Elverum Håndball vært en helt ordinær håndballklubb.

Selv besøkte jeg klubben for første gang i 2005 og så den gangen kvartfinalen mot datidens storlag Sandefjord. Stemningen som var i Elverumshallen fikk meg å bli forelsket i byen fra første sekund.

Hvert skudd, hver takling og hver kontring ble med stort hjerte heiet fram av et entusiastisk publikum.

Det ble ikke Elverum den gangen, men det som fikk meg til klubben i 2008 var publikum, det som fikk meg tilbake i 2012 var publikum.

Nå skriver vi 2020 og det som fortsatt bærer Elverum Håndball er det unike vi har i våre supportere som hver sesong løfter laget og organisasjonen til nye høyder.

Om et par måneder starter sesongen 2020-2021 og som jeg skriver lenger opp i teksten er fortsatt mye usikkert rundt når vi får starte, hvordan kampene skal avvikles og hvor mange vi får ta inn i hallen.

Denne usikkerheten holdt oss lenge tilbake fra å slippe sesongkortene, i utgangspunkt ønsker vi jo ikke å selge et produkt vi ikke vet om vi får levert fullt ut. Lenge har vi fundert på hvordan vi skal løse ting og det er og har virkelig ikke vært lett.

Ønsket om å kunne levere produktet vi selger, men samtidig behovet av å kunne få inn de budsjetterte inntektene fra sesongkort har holdt oss i et moment 22 hvor vi lenge i turte å slippe salget løs.

Det er her dere helt utrolige supportere komme inn i bildet igjen. Både jeg og klubbens billettansvarlige Hans Petter har fått utallige mailer hvor dere skriver at få nå de sesongkortene ut så at vi kan kjøpe og støtte klubben.

Om vi får se kamper spiller ingen rolle og vi vill ikke ha penger tilbake. Å få hjelpe klubben er det eneste som betyr noe og da må dere få sluppet sesongkortene.

Vi hadde tenkt å avvente litt til, men så kom nyheten om at Luc Abalo kommer til klubben og eksploderte mailboksen:

«Kalle nå må dere få ut sesongkortene, jeg skal ha plassen min til neste sesong uansett om jeg får brukt billettene»

«Når slipper dere sesongkortene? Får jeg beholde plassen min?»

«Luc Abalo til Elverum??? Åpne sesongkortsalget nå og la oss fylle Terningen Arena før sesongen starter!»

Slike mail gjør noe med deg og til tross for fortsatt usikkerhet rundt mye bestemte vi at dette er ikke vi på håndballkontoret som bestemmer. Vil våre supportere kjøpe sesongkort med vitenskapen om at situasjonen er usikker så skal de selvfølgelig få lov til det.

Vi tenkte at det er sikkert bare de mest ivrige, de vi har fått mail av som kjøper. Men herregud så feil vi har tatt. Vi har nå passert 600 sesongkort og vi selger mange hver dag.

Dette går rett i hjertet på oss og vi er så utrolig takknemlige over at så mange bryr seg om klubben og at så mange ønsker at vi sammen skal nå nye høyder.

Uten verdens beste supportere med det største hjertet for håndball hadde Elverum vært en klubb på et helt annet nivå. Dere er DNA:et og dere skaper forutsetninger til å true de største klubbene i Europa.

La oss fortsette drømme og la oss virkelig håpe at vi får lov å møtes i Terningen Arena til høsten

sammenforelverum #sammenmedsesongkort

Takknemlig /Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball