Elverum Håndball og Tunet Elverum med rekordavtale – Elverum

Elverum Håndball og Tunet Elverum med rekordavtale

Etter mange framgangsrike år sammen forlenger og utøker Tunet Elverum sitt samarbeid med Elverum Håndball de kommende to årene.

Elverum Håndballs markedsansvarlig Kalle Bjørkman er svært glad for at en så meningsfull aktør som Tunet ser verdien av å samarbeide med klubben både når det gjelder merkevarebygging, sosialt ansvar og i nettverket.

Gjennom mange år har vi hatt er veldig aktivt samarbeid og med den nye avtalen vil dette forsterkes enda mer.

Daglig leder i Tunet Elverum, Toronn Asdahl Brunsell kommenterer

Tunet Elverum AS er svært glade og stolte over å kunne utvide sitt samarbeid med Elverum Håndball de kommende to sesongene. På hvert vårt område er vi svært viktige virksomheter i lokalsamfunnet vårt.

Vi har stor tro på idrett som en samlende lokalaktør og er begeistret for hvordan vi kan støtte hele bredden i Elverum Håndball gjennom vårt samarbeid. Vi tar selv aktive valg for hvordan vi skal bidra, fra toppspillere til lek og utvikling – samtidig som vi er medlemmer av et engasjerende og levende B2B nettverk.

Dette er Tunet Elverum

Tunet Elverum AS er en vekstbedrift hvor det arbeider mennesker, som av ulike årsaker har utfordringer med å nyttiggjøre sine ressurser i arbeidslivet.

Tunet har betydelig egenproduksjon og er nok i Elverum mest kjent for kafeen og rammeverkstedet.

Tunet kafe har tradisjonsmiddag som en av sine spesialiteter der gamle retter fra Østerdalen er sentrale. Vi har også et bredt utvalg av lunsjretter og andre middagsretter, for ikke å forglemme de kjente Tunetvaflene.

Vårt siste tilskudd i kafeen er ansettelses av egen konditor som byr på de lekreste kaker både for bestilling, som kundene kan nyte kafeen eller bare ta med hjem til kaffen.

Kafeen leverer mye catering. Ved levering av catering er vi unike ved at vi leverer maten med el-bil med kjølerom, altså både ubrutt kjølekjede og miljøvennlig.

Vår neste satsning er bruk av mer kortreist og økologisk mat samt å kunne tilby flere ulike kaffevarianter gjennom nyinnkjøpt Baristamaskin.

Tunet rammeverksted er velkjent langt ut over Elverum på grunn av den kvalitet og den service som ytes der. Hvordan man kan yte et bilde rettferdighet og heve det ved vakker og fagmessig utført innramming, kan man se mange gode eksempler på i vårt kunstgalleri, Galleri T, der vi formidler kunst fra 35 anerkjente kunstnere.
Tunet makuleringssentral har faste kunder over hele distriktet, men bistår også privatpersoner når det skal ryddes i hjemmets arkiver. En digital hverdag har ikke fjernet behovet for å ha papirutgaver tilgjengelig. Dette er spesielt arbeid for de fysisk sterke.

Samme avdeling i Tunet har i samarbeid med søsterbedriften Våler Vekst, etablert en arbeidsstasjon som produserer refleksbrøytestikker. En oppgave med særlig mening for oss som kjenner godt til hvor viktig det er ha sikre og godt brøytede veier.

Vår siste avdeling er det vi litt pretensiøst kaller grafisk avdeling. Her tar vi passfoto, vi skriver ut bilder i mange formater fra digitale medier som telefoner, minnepenner og minnekort, vi kan redigere dine bilder, vi kan scanne og bearbeide gamle bilder, forstørre og skrive ut bilder på lerret eller fotopapir også på en storformatprinter. I tillegg kan vi gjøre enkle kopieringsjobber.

Alle avdelinger og alle oppgaver har en læringsverdi for våre ansatte for å gjøre mennesker bedre forberedt på en ordinær jobb. Det å gi mennesker følelsen av mestring, trygghet, arbeidsglede og livskvalitet er Tunets primære oppgave. Gjennom å bruke Tunets mange tilbud, kan alle bidra til dette.