Sammen med Backe i EHF Champions League – Elverum

Sammen med Backe i EHF Champions League

Elverum Håndball og Backe signerer rekordavtale

Backe har vært med som Europa-cuppartner til Elverum Håndball siden 2015-2016 sesongen. Til kommende sesong signerer entreprenørselskapet med hovedbase på Lysaker den største samarbeidsavtalen med Elverum Håndball så langt.

Med visjonen «Vi bygger verdier i små og store samfunn» har Backe i mange år vært en stor samarbeidspartner gjennom Martin M Bakken og nå de siste årene har samarbeidet tatt nye skritt også opp på nasjonalt nivå.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball
– Vi er fantastisk stolte og glade over at Backe som en stor nasjonal virksomhet ønsker å identifisere seg meg Elverum Håndball og gjennom alle år sammen har de vært år utvidet sitt engasjement i klubben.
Backe blir en av to offisielle samarbeidspartnere knyttet opp mot vår Europasatsning og til kommende sesong vil Backe bli veldig godt profilert i alle sammenhenger knyttet opp mot vår deltakelse i EHF Champions League.

Daglig leder i Elverum Håndball Mads Fredriksen, er veldig fornøyd med at Backe utvider og forsterker samarbeidet med klubben.
– Dette er en stor dag for Elverum Håndball og at vi sammen med Backe kan ta nye skritt styrker vår tro på at vi også de kommende årene kan ta nye skritt som klubb, Backe viser alvor med visjonen om at de bygger verdier både i små og store samfunn.
Tilbake skal vi gi dem masse profilering og gode opplevelser både i TV-ruten og rundt om på de arenaer vi skal spille.

-Det er viktig for oss å støtte lokalsamfunnene der vi både utvikler og bygger boliger, idrettsanlegg og næringsbygg.
Med en utvidet avtale med Elverum vil vi støtte håndballen i Elverum i enda større grad og jeg er godt fornøyd med å fortsette sponsoratet med Elverum i Champions League, forteller konsernsjef Eirik Gjelsvik.

Om Backe:
Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at familieeide Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og eiendomsbransjen. Konsernet omsatte i 2019 for over 4,2 milliarder kroner og har over 750 medarbeidere over hele landet.