En Elverumspiller på verdenslaget! – Elverum

En Elverumspiller på verdenslaget!

De siste ukene har den internasjonale nettsiden Handball Planet gjennomført en avstemning for å kåre de beste spillerne i verden født i 1998 eller senere. Håndballinteresserte verden over har stemt fram en Elverumspiller på dette verdenslaget.

20 år gamle Alexandre Blonz er stemt fram som verdens beste unge venstrekant. Han vant avstemningen med 2572 stemmer, over 600 stemmer foran nummer to på listen – GOG-spiller Emil Jakobsen.

I tillegg har juryen sagt sin mening og dermed gikk Blonz av med seieren som årets unge venstrekant i verden!

Det er ingen tvil om at Elverum vil savne Lukas Sandell. Men skal vi tro avstemningen på Handball Planet så har klubben sikret seg en god erstatter. Ungarske Dominik Mathé fikk flest stemmer av folket som årets unge høyreback, men ble til slutt forbigått av Celje-spiller Diogo Silva når juryen hadde sagt sitt. Også Mathé vant folkets stemmer overlegent, med totalt 2387 stemmer foran islandske Teitur Einarsson.

Folkets stemmer telte 1/3, mens juryens mening telte 2/3.

Her er årets unge lag:

Vi gratulerer Alexander Blonz med plass på verdenslaget for unge spillete! Vi er stolte!