Elverum møter Kolstad på Tynset onsdag! – Elverum
Foto: Lars Bryhn Nyland

Elverum møter Kolstad på Tynset onsdag!

I en tung treningsperiode med minimum 2 økter om dagen så blir treningskampene før sesongstart et høydepunkt for Børge Lunds gutter i denne oppkjøringen. Etter storseieren i forrige uke mot Fjellhammer, venter nå en tøffere nøtt i form av Kolstad Håndball fra Trondheim. Trønderne gjorde sin beste sesong i fjor, og endte på 4.plass i serien etter at de nok en gang var ett av de beste lagene i høstsesongen.

Foran denne sesongen har laget som trenes av Stian Gomo mistet en del viktige spillere fra sin vante startoppstilling. William Aar og Tom Kåre Nikolaisen som begge fikk noe overraskende plass i EM-troppen på hjemmebane har byttet ut Kolstad Arena med proffliv i Aarhus og Bergischer. I tillegg har de mistet Daniel Brandmo, Thor Magnus Five og Roar Forbord, som alle har valgt å legge topphåndballen på hylla.

Inn i troppen har de hentet Adrian Aalberg som skal erstatte Brandmo ute på venstrekant. På linjeposisjonen har de hentet Rasmus Mølgaard og Henning Limstrand for å erstatte landslagsspiller Nikolaisen. Og den siste spilleren som har kommet inn er Eskil Dahl Reitan fra trønderklubben Charlottenlund. Det er ventet at Mølgaard og Aalberg skal rett inn i laget, mens ungguttene Limstrand og Dahl Reitan skal bruke året til å få erfaring på elitenivå før de etter hvert skal bli en av de viktige brikkene i laget som på sitt beste kan slå alle lagene i Norge.

I årets Kolstadstall er det knyttet store forventninger til unggutten Simen Lyse. 00-modellen spilte annenfiolin bak William Aar i fjorårets sesong, men har vist gjennom spill i fjorårets sesong at han er en spiller som de fleste lag må holde et ekstra øye til. Med sin gode spilleforståelse og gode mentale ferdigheter er ha en spiller som kan nå veldig langt på håndballbanen. I tillegg til han er toppscorer Gabriel Setterblom en veldig viktig spiller for Gomos mannskap. Den tidligere Haldenspilleren banket i mål fra sin høyre bakspillerposisjon i fjorårets sesong. Bakerst har de også ligaens beste målvakt i Lars Eggen Rismark.

Kampen spilles onsdag klokken 19:00 på Tynset, men den vises dessverre ikke på nett. Følg med på våre Instagram- og facebooksider om du vil holde deg oppdatert underveis i kampen. Vi håper på å fortsette den gode trenden som vi viste mot Fjellhammer i forrige match. HEIA ELVERUM!