Elverum med seier over FyllingenBergen – Elverum

Elverum med seier over FyllingenBergen

200 tilskuere og drøye 1.000 seere på Direktesport fikk se en fartsfylt håndballkamp i Terningen Arena søndag ettermiddag. Etter 17-12 til Elverum til pause ble det til slutt 33-25.

Elverum lå stort sett i føringen med et par mål fram til det var spilt snaut 14 minutter, men brukte kort tid på å rykke ytterligere fra og skaffe seg en luke på fire mål.

FyllingenBergen klarte ikke å utnytte at hjemmelaget hadde to utviste spillere drøyt midtveis i omgangen, og måtte i stedet se at tre kjappe Blonz-scoringer sendte Elverum opp i en femmålsledelse.

Alexandre Blonz scoret 10 mål i kveldens oppgjør!

Etter pause plukket Elverum opp hansken nøyaktig der de la den fra seg, og fortsatte å distansere seg fra gjestene.

Sesongens fjerde treningskamp endte til slutt 33-25, etter at Alexander Blonz fikk sette et ettertrykkelig punktum med sitt tiende mål for ettermiddagen.

Emil Kheri Imsgard voktet buret for Elverum hele kvelden og er forholdvis fornøyd med det laget presterte:

«I dag synes jeg vi viser at vi begynner å bli mer og mer strukturert. Vi starter litt ruskete, men kommer og bra utover i kampen. Vi viser at vi er et bedre lag en Fyllingen i dag, og det er en fortjent seier. Selv føler jeg at jeg har mye å gå på, selv med bare 25 baklengs synes jeg at jeg kunna løfte det mer, men jeg føler at jeg har blitt mer stabil enn jeg kanskje var tidligere.»

Hos Fyllingen var også å en tidligere hvitkledd å finne, der Didrik Lunderud vartet opp med mange lekre scoringer for bergenserne i kveld. Han er fornøyd i ny klubb og innser at Elverum var bedre i kveld:

«Vi kommer bakpå fra start, og det blir en litt sånn kjempekamp for vår del, vi jobber mye med å ikke gå i de samme fellene som vi gjorde mot Drammen. Vi holder på vårt spill, og prøver å ta inn litt og litt. Vi klarer å holde det noenlunde jevnt utover, og hindrer Elverum i å dra ifra ytterligere, sammenlignet med Drammen-kampen i går, er det positivt. Elverum er rett og slett bedre enn oss i dag likevel.«, sier Linderud til EHH-TV etter kampen

Kamprapport:
Elverum-FyllingenBergen 33-25 (17-12)

ELVERUM: Imsgard (36%), Gulliksen, Schønningsen (1), Boysen, Pujol (1), Pettersen (4), Nilsen-Nygaard (1), Fingren (2), Grøndahl, Tau, Aspenbäck (4), Langaas (3), Mathe (2), Solstad (5), Blonz (10), Hübert Larsen
FYLLINGENBERGEN: Fresvik Jensen (19%), Vårdal (21%), Hvidsten (1), Holm (4), Linderud (5), Oftedal (3), Stankiwicz (1), Inselseth, Ungesson (2), Eriksen (2), Elgestad, Soltvedt (4), Seime (2)
UTVISNINGER: E: 5×2 minutter – FB: 3×2 minutter
DOMMERE: Johannessen/Larsen