Klart for dobbeltoppgjør mot Nærbø i Terningen! – Elverum

Klart for dobbeltoppgjør mot Nærbø i Terningen!

Denne helga fortsetter Elverum sesongoppkjøringa inn mot neste helgs seriestart og det blir mer håndball for sultne supportere i Terningen.

For fredag kl 18:00 og Lørdag 13:00 tar Elverum imot Nærbø til oppgjør i Terningen Arena.

Kampene er som vanlig utsolgt, men sendes på vår samarbeidspartner Østlendingens nettsider!

Det er et Nærbø-lag stort sett likt det vi så forrige sesong, med 2 klare unntak. Jæren-klubben har ansatt ny trener og den rutinerte playmakeren Steffen Stegavik har reist videre til Sola der han har blitt hovedtrener.

Nærbø har kommet som en komet opp fra divisjonene og etablert seg som et elitelag med unge spillere, og med god trøkk på tribunen og Elverum har fått smake på hva jærbuene kan levere etter 2 bortetap i serien mot de blåkledde.

Fra Elverums side begynner ting å svinge riktig så bra for Børge Lunds mannskap. Edwin Aspenbäck har holdt stand på vingen under fraværet av Hedberg og Abalo, men så absolutt ikke gjort seg bort, blant annet med 4 mål mot Fyllingen forrige helg. Hedberg fikk en smell forrige helg men antas å være klar for noen minutter denne helga.

Ellers har Pujol, Fingren, Mathé og Schønningsen begynt å få dreisen på arbeidet på midten, mens Boysen og Tau er i ferd med å vise hvorfor du ikke skal yppe med Elverums forsvar denne sesongen heller!

Begge lag trenger 2 gode kamper denne helga, og det betyr at temperaturen neppe synker fra forrige helgs kamper!

Dermed er det bare å boltre seg foran skjermen for den som ikke er så heldig å ha fått tak på billett! Kl 18:00 i kveld braker det løs!

Heia Elverum!