Seier i helgas første treningskamp mot Nærbø! – Elverum

Seier i helgas første treningskamp mot Nærbø!

Elverum tok fredag kveld imot Nærbø til treningskamp i Terningen Arena, en drøy uke før seriestarten borte mot Runar. Det endte med seier etter en jevn kamp mot Jærbuene.

For det var ingen av lagene som klarte sette noe spesielt støt fra start, Elverum satte kampens første mål, men deretter fulgte lagene hverandre tett første halvdel av omgangen til et drøyt kvarter var spilt og Nærbø ledet 9-6. Pujol reduserte deretter til 7-9 før Børge Lund tok sin første timeout, muligens litt stresset over at Nærbø nå var i ferd med å skaffe seg en luke.

Timeouten hjelper på og Blonz reduserer raskt til 8-9, før Pujol utligner til 9-9. De blåkledde vil derimot mer i 1.omgang og tar seg nok en gang opp til 10-12 og 11-13. Omgangen avsluttet med en 12-13 ledelse til Nærbø i det lagene går i garderoben. En god omgang av Pujol og Blonz for å nevne noen, tross for at Elverum ligger under.

Tilbake i manesjen fortsetter Nærbø å holde unna for Elverum, og leder stadig med 1-2 mål på de svarte og hvite.

Etter drøye 10 minutter av 2.omgangen vil derimot Josef Pujol det annerledes, først utligner han til 17-17, før han øker til 18-17 og sender Elverum tilbake i føringen. Nå har bordet snudd og det er Nærbø som nå jager Elverums ledelse.

Alexandre Blonz setter 24-21 og Nærbø ber om timeout etter 22 spilte minutter av kampens siste omgang. Det hjelper derimot lite for de blåkledde, Elverum har fått momentum i kampen og med publikum i ryggen slipper de ikke Nærbø inn igjen i kampen. Dominik Mathé sender Elverum opp i 25-21 og firemålsledelsen klarer Elverum holde på helt inn. Det ender 28-24 i Terningen Arena.

Lørdag venter ny kamp foran håndballsultne supportere, og det er fortsatt noen billetter igjen til oppgjøret som kastes igang 13:00 i Terningen Arena, også den mot Nærbø som viste muskler i fredagens oppgjør.