Elverum Håndball forlenger samarbeidet med Auto Plan – Elverum

Elverum Håndball forlenger samarbeidet med Auto Plan

Etter to år sammen er vi veldig glade over å kunngjøre at samarbeidet mellom Elverum Håndball og Auto Plan har blitt forlenget og utvidet.

Før Champions Leaguesesongen 2018-2019 kom Auto Plan inn som ny samarbeidspartner til Elverum Håndball. Med hele Norge som marked var eksponeringen som Champions League gir, midt i blinken for å bygge merkevaren.
Hvem husker ikke Simen Holand Pettersens straffeskåring mot Dinamo Bucuresti i sluttsekunden med Auto Plan langs hele banen og en jublende Pettersen etterpå?

Etter ytterligere en sesong sammen er har vi nå kommet til enighet om et enda mer omfattende samarbeid og Auto Plan blir til kommende sesong en av Elverum Håndballs gullpartnere.

Kalle Bjørkman markedsansvarlig i Elverum Håndball kommenterer:
Den reisen vi er inne i sammen med Auto Plan er fantastisk, de ønsker nasjonal eksponering og et regionalt B2B Nettverk som de kan være en del av. I Elverum Håndball kan vi levere begge deler og vi ser nå fram til å bygge videre på samarbeidet.

Daglig leder i Auto Plan, Tormod Kvam kommenterer:
Vi ser fram til en ny spennende sesong med Elverum Håndball. Mange store kamper både i Norge og Champions League gir oss stor eksponering i TV.
At Luc Abalo kommer kjøre bil fra Auto Plan gir en ekstra dimensjon på samarbeidet og vi gleder oss til nye store øyeblikk sammen med Norges sterkeste håndballklubb.

Om Auto Plan:
Auto Plan AS ble etablert september 1999 og holder til i lyse og trivelige lokaler på Midtstranda, rett utenfor Hamar sentrum. Deres virksomhet omfatter forretningsområder innen blant annet administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor. Auto Plan har i dag i 44 ansatte lokalisert i Hamar. Selskapet omsatte i 2019 for 1 mrd NOK.
Biladministrasjon fra Auto Plan er en komplett løsning som forenkler bilholdet for offentlig sektor og private bedrifter. Våre ansatte og vårt biladministrasjons system gir deg fullt overblikk over bilparken, leasing, serviceavtaler, full kostnadskontroll og en driftssikker bilpark.
I 2020 har Auto Plan kjøpt KØFF-bygget i Løten og vil i løpet av neste år flytte hele virksomheten dit. Auto Plan blir dermed Innlandets største bruktbilforhandler.