Informasjon om billettfordeling på Elverum Håndballs hjemmekamper – Elverum

Informasjon om billettfordeling på Elverum Håndballs hjemmekamper

Covid-19 har satt oss alle i en spesiell situasjon. For Elverum Håndball betyr det blant annet at det må settes et tak på 200 tilskuere pr. håndballkamp.

Det vil si at alle sesongkortinnehavere, samarbeidspartnere og medlemmer av Taiga’n ikke kan være til stede i Terningen Arena på hver hjemmekamp.

Taiga’n, samarbeidspartnere, styret og administrasjonen har sammen kommet fram til følgende fordelingsnøkkel:

  • Sesongkortinnehavere og Taiga’n: 100 billetter
  • Samarbeidspartnere: 90 billetter
  • Klubbledelse, sportslig ledelse, Wall of Fame og spillere som ikke er tatt ut til kamp: 10 billetter

Første hjemmekamp – mot Fjellhammer – går onsdag 2. september. Så fort vi har teknisk løsning klar (innom veldig kort tid), sender Elverum Håndball ut melding i appen til sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere med tilbud om å hente ut billetter til denne kampen. Antagelig vil langt flere enn 200 melde sin interesse. Derfor er det bestemt at denne ene gangen er det prinsippet om førstemann til mølla som gjelder, dvs. at de første 45 samarbeidspartnerne som går inn i appen og «kjøper» kategori VIP gratis, vil få inntil 2 billetter hver.

Det samme gjelder for sesongkortinnehavere, etter at du har fått melding går du inn i appen og velger «Kjøp billetter» knappen. Inne på kjøp billetter kan du plukke ut din/dine 1 eller 2 gratisbilletter på kategori sesongkort. Først til mølla for de første 100 billettene.

Vi har prøvd å slå sammen de som er i samme husstand og som har sesongkort. Det betyr at om du får melding om at du kan plukke ut billett til en kamp og at din sambo/fru/mann også er sesongkortinnehavere så kan du plukke to billetter.

Senere kamper fordeles billettene på en mer ‘rettferdig’ måte, slik at alle sesongkortinnehavere og samarbeidspartnere vil få tilbud om billetter til likt antall kamper i løpet av sesongen, første hjemmekamp inkludert.

Dette gjøres gjennom at de som fikk billett på kamp 1, ikke er med i utsending av melding til kamp 2. De som får melding til kamp 2 har da 24 timer på seg å plukke ut billett/er.

Vår supporterklubb Taiga’n fordeler selv sine plasser. Da vi ønsker maksimal stemning i Terningen Arena har det vært viktig for oss å gjøre Taiga’n til en egen kategori som står samlet (med en meters avstand) på hver kamp. Laget trenger maksimal support.

Vårt publikum har bevist på treningskampene at selv bare 200 tilskuere kan lage skikkelig trykk i Terningen. Det håper vi fortsetter. Så vil Elverum Håndball på sin side fortsatt ha stort fokus på smittevern og til enhver tid følge retningslinjene som gjelder.

For de som ikke får sett kampene kommer det i løpet av veldig kort tid informasjon om ulike konsepter hvor man kan samles og se kampene i fellesskap.

Vi ser fram til en morsom og spennende håndballsesong! Vel møtt!