Ventetiden er over! – Elverum

Ventetiden er over!

Iblant kan man ta seg selv i å tenke: Hva drev man egentlig med i Håndballbyen Elverum før Elverum Håndball offesielt ble stiftet i 1946?

Det var sikkert mange som spilte håndball før den tid også i både by og grend, men for oss som i dag har vært uten håndball drøye 5 måneder kan man undres på hvordan i alle dager man fikk fritiden til å gå(!).

De siste årene har håndball blitt en helårsidrett i Elverum, kun avbrutt av en kort sommerferie i juli +/-. I år ble alt annerledes så uvirkelig annerledes. For når Elverum kaster igang igjen sesongen med sin første offesielle kamp på søndag, har det gått 5 måneder siden sist.

Siden har vi sittet her på sidelinjen alle mann, og lurt på vegen videre. Hva skal vi gjøre nå? Blir det noen sesong, blir det noe Champions League, blir det i det hele tatt en klubb å gå tilbake til?

Det er ingen som kan garantere for noe slik verden står nå, men vi kom heldigvis forholdsvis raskt igang igjen med trening, aktivitet og noen treningskamper gjennom sommeren. På søndag starter serien, og enn så lenge så tyder det meste på at det blir bra til slutt.

Det er vanskelig å tenke seg et liv uten håndball, og med den ufrivillig lange pausen vi nå har fått ser vi hvor mye det betyr å kunne stå sammen i kampen om seier. Vi ser hvor mye det betyr å ha et lag å gå til.

Nå går Elverum Håndball inn i en ny sesong, vi har gjort det vi kan for å holde deg oppdatert og klar gjennom sommeren, og vi håper motet er på topp før gutta igjen kaster igang nye kamper om poengene.

Vi går inn i en ny høst med nye kluter. Halve laget er byttet ut, av naturlige årsaker. Når du spiller i Elverum blir du oppdaget og det har gitt mange av våre tidligere spillere nye muligheter i andre klubber. Med noen ut kommer også nye inn, og gjennom sommeren har 11 nye spillere funnet sin veg til håndballbyen.

De har trent for fullt siden 20.juli og er nå veldig klare for å komme igang igjen. På få uker har laget blitt betydelig mer samstemte, og det er virkelig litt av et lag som mønstrer Rema 1000-ligaen denne høsten.

Alt annet er for tiden uvisst, men i Elverum er vi optimister og vi griper mulighetene som kommer. Per nå står vi drøyt 14 dager unna debuten i det nye Champions League-konseptet. Hvordan alt det skal løses i praksis må vi komme tilbake til, men vi gir oss ikke!

Vi lever og ånder for å skape opplevelser for dere, det er selvfølgelig litt mer krevende når vi ikke får fylle hallen til randen slik vi pleier. Vi skal likevel gjøre det vi kan for å skape opplevelser for de drøyt 200 i hallen, samt alle de som må nyte Elverums kamper fra sofaen hjemme. Kampene blir like viktige og deres støtte i og utenfor hallen likeså.

Vi skal igjennom en krevende høst, ingenting er som før. Men det vil bli bra igjen en dag, og da skal vi ta opp igjen ballen der vi slapp. Vi skal fortsette å løfte klubben til nye høyder sammen! Slik vi har gjort i flere tiår, med gutter som Arnulf Bæk, Stig Rasch, Lars Nordberg og mange mange flere. Spillere har kommet og gått, men håndballbyen består!

Vi vet at #sammenforelverum kan vi klare alt!

Det er på tide å ønske alle våre fantastiske supportere en riktig god sesong!