Informasjon gjeldende kiosk og mat på Elverum Håndballs hjemmekamper – Elverum

Informasjon gjeldende kiosk og mat på Elverum Håndballs hjemmekamper

Dagens middag
Til årets sesong innfører Terningen Kafe nye rutiner for å spise før kampene. Er du en av de som fått billett til en kamp så har du 24 timer på deg å bestille mat før kampstart. Bindende forhåndsbestilling sendes til: terningenkafe@sinn.no , der oppgir du navn på den/de som skal spise.
Terningen Kafe vil i høst kun servere forhåndsbestilt mat.

Mat for samarbeidspaartnere
SpareBank 1 Østlandet B2B Lounge vil være åpen med servering for våre samarbeidspartnere. Påmelding til disse middagene skjer som vanlig til kalle@ehh.no , i pausen serveres det kaffe, brus og kake til de med VIP-kort.

Kiosker
Grunnet situasjonen med Covid 19 har vi besluttet at kioskene på Elverum Håndballs kamper vil være stengt i starten av sesongen.
Vi velger dette for å se at vi får en bra og sikker start på sesongen. Vi har mulighet for å ha kiosker ute i entreområdet da Terningen Kafe har valgt å holde stengt for å gi klubben mulighet til litt inntjening. Men som nevnt starter vi sesongen med stengte kiosker.