Elverum stengte buret og tok sin andre strake seier! – Elverum

Elverum stengte buret og tok sin andre strake seier!

Elverum-Fjellhammer 30-22 (15-13)

Børge Lund valgte å sette flere av spillerne som startet mot Runar på benken mot Fjellhammer fra start. Selv med mange nye fra start var det Elverum som tidlig tok ledelsen i kampen mot de nyopprykkede gjestene som også sto med to poeng før kampen startet. Christoffer Hedberg satte 3-1 til Elverum etter ca 6 minutter av kampen. Men den finske landslagskapteinen Miro Koljonen utlignet etter at Elverums utlånte høyreback Alexander Mitrovic hadde redusert like før.

Like etter dette var det Trym Skoglund som sendte bortelaget opp i en ledelse 4-3 etter 8 min. Nevnte Skoglund økte til 5-3 før Mathe utlignet for Elverum. Elverum spilte ganske slurvete i den første omgangen. Selv om de fikk flere gode muligheter i overtall så klarte de aldri å ta ordentlig initiativ i kampen. William Nilsen Nygaard satte inn sin 2.scoring i det han utlignet til 5-5 etter ca 14 minutter. Lagene fulgte hverandre mer eller mindre som skygger til det var spilt et kvarter, da Christopher «Totte» Hedberg sendte Elverum i ledelsen 7-6.

Det var ingen stor omgang av hjemmelaget i årets første hjemmekamp. Selv om Emil Imsgard sto som en levende vegg bakerst så klarte ikke de hvite og svarte fra Elverum å få et ordentlig grep om kampen. De tekniske feilene florerte og bortelaget fra Lørenskog hang på vertene. Hjemmelaget festet et litt bedre grep om kampen de siste 10 minuttene av første omgang, og både Thomas Solstad og Tobias Grøndahl viste at de ikke hadde noen intensjoner om å gå på en smell mot de nyopprykkede gjestene. Simen Schønningsen sto også fram som servitør i denne perioden.

Til pause sto det for øvrig 15-13 til Elverum, etter at Tobias Grøndahl scoret like før dommeren blåste før hvilen. Elverum kunne dermed takke Emil for at sifrene var annerledes. Den egenproduserte målvakta gjorde en kjempeomgang i målet til hjemmelaget.

Hva som skjedde i pausen vites ikke, men det virket nesten som det var et helt nytt lag som kom ut fra garderoben etter hvilen. De svarte og hvite skrudde opp både presisjon og tempo i det de gjorde, og etter bare 10 minutter av den 2.omgangen var de hele seks mål foran de grønnkledde gjestene. Svenskene Fingren og Hedberg satte noen viktige mål i denne perioden. Hedberg hadde en strålende match ute på høyrekanten og endte tilslutt opp med 6 scoringer og ble Elverums toppscorer denne kvelden.

Seøv om Fjellhammer bare var fem mål bak midtveis i 2.omgang virket det som om Elverum hadde full kontroll på gjestene. Børge Lund valgte å la stjernespiller Josef Pujol sitte hele kampen, sammen med blant andre Rasmus Boysen, Thorsten Fries og ikke minst Alexander Blonz. Med de fire spillerne på benken så viser Elverum god bredde med at de vinner til slutt med 8 mål på en middels god dag. Emil Imsgard var Elverums beste spiller denne kvelden, og for Fjellhammer ble Trym Skoglund kåret til den beste spilleren.

Neste kamp er allerede til helgen når Elverum skal over til Stavanger for å kjempe mot nyopprykkede Viking om poengene. Takk til alle som fulgte oss i dag. HEIA ELVERUM!