Elverum Hud & Laser klinikk skriver rekordavtale med Elverum Håndball – Elverum

Elverum Hud & Laser klinikk skriver rekordavtale med Elverum Håndball

«Elverum håndball og Elverum Hud & Laser klinikk har inngått ny rekordavtale. Avtalen strekker seg over to år og bekrefter at de er dedikert til å støtte opp om håndballen og nærmiljøet.

Elverum Håndball er veldig glade over å presentere videre samarbeid for de kommende tå årene med Elverum Hud & laser klinikk. Avtalen er den største partene har signert.

Framover er Elverum Hud & laser klinikk med og bygger både klubbens herrevirksomhet og damevirksomhet noe som er viktig for Jon Arild og Ina som driver klinikken.

Jon Arild Aarskog, Elverum Hud & laser klinikk:

Elverum Hud & laser klinikk er en lokal klinikk som utfører medisinske og kosmetiske prosedyrer. Vi er opptatt av at alle pasienter skal føle seg trygge og ivaretatt og derfor utføres alle prosedyrer hos oss av erfarne leger. Vi er utrolig stolte av å inngå ny avtale med Elverum håndball. De representerer alt det vi selv står for i vår bedrift, nemlig ståpå vilje, kjærlighet til lokalmiljøet og faglig dyktighet i alle ledd.

Vi heier på Elverum håndball og gleder oss stort til to nye år som stolt samarbeidspartner.

Mads Fredriksen Daglig leder Elverum Håndball:

Elverum Hud & laser klinikk er for oss i Elverum Håndball et bilde av grunnfundamentet som bygger håndballen i byen. Stort lokalt eierskap som brenner for byen, Ina og Jon Arild er veldig opptatt av at Elverum skal være et bra sted og bo på. Vi føler at de virkelig er stolte av Elverum Håndball noe som går igjen hos mange av våre samarbeidspartnere.


Vi gleder oss til to nye år sammen og skal gjøre alt vi kan for et godt samarbeid videre.